Starity

Ilyen Kendall Jenner modellként egy profi szemével

2016. november 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A december 5-ei Victoria's Secret Fashion Show már a második lesz, melyen a 21 éves modell részt vesz.

hirdetés

Kendall Jenner valóságshow-sztárból lett modell, és bár még csak 21 éves, máris a legnagyobbak között tartják számon – ennek is köszönheti, hogy idén is részt vehet a Victoria's Secret Fashion Show-n. Bár sokan vannak, akik előszeretettel megkérdőjelezik tehetségét – példának okáért a neves divattervező, Calvin Klein is –, kolléganője, Adriana Lima a védelmébe vette őt és elárulta, milyen is Kendall a kulisszák mögött.

Már korábban is dolgoztam együtt Kendall-lal, amikor Európában jártunk, és a Versace, valamint a Victoria's Secret kollekcióját népszerűsítettük. Ő egy nagyon édes, nagyon kedves lány, akivel öröm együtt dolgozni. Tudod, ő is ugyanolyan keményen dolgozik, mint mi mindannyian, így nagyra értékelem az erőfeszítéseit. Úgy gondolom, most is remekelni fog, elvégre a Victoria's Secret az egyéniségről szól, ami belőle sem hiányzik

– nyilatkozta a brazil szépség, aki idén már 16. alkalommal lép a márka kifutójára.

Egyike vagyok az eredeti angyaloknak, de még így is évről évre jobban izgulok. Nagyon boldog, ugyanakkor ideges vagyok, hogy a részese lehetek a Fashion Show-nak és amiért itt lehetek Párizsban... Olyan feszült vagyok, hogy már egy hete nem aludtam. Imádom, hogy idén itt vagyunk Párizsban, gyönyörű a város és már alig várom, hogy az egész (a sminkek, a ruhák és az előadók) összeálljanak egy teljes egésszé!

A 35 éves modell szót ejtett továbbá arról is, hogy bár remekül érzi magát a végső hajrában, mégsem teljes a boldogsága, ugyanis nagyon hiányzik neki Behati Prinsloo és Candice Swanepoel, akik mindketten a közelmúltban adtak életet első gyermeküknek, így jelenleg otthonuk kényelméből nézik majd a show-t babázás közben.

Amikor felszálltunk a gépre, akkor tudatosult bennem, mennyire hiányoznak nekem. Mondtam is magamnak, hogy hiányolok innen pár angyalt. Persze így is jól fogjuk érezni magunkat a többiekkel, de nekem ők ketten akkor is nagyon hiányoznak, nélkülük ez az egész nem ugyanolyan.

Adrianát egyébként a közelmúltban a népszerű rádiós/tévés személyiséggel, Ryan Seacresttel hozták hírbe, és amikor a vele interjút készítő riporter rákérdezett, hogy a VSFS-n lesz-e valaki szívének kedves a nézőtéren, sejtelmesen így felelt:

Talán... szeretném megtartani magamnak ezt az információt.

Fotók: Instagram / Adriana Lima

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek