Starity

Magyarországra látogat a Battle Beast

2016. december 16. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017 elején jelenik meg a finn banda legújabb stúdióalbuma, emellett pedig a csapat bejelentette az első helyszíneket, ahol felcsendülnek az új tételek.

hirdetés

Február 17-én kerül a lemezboltok polcaira a finn Battle Beast negyedik stúdióalbuma, ami immáron az új gitárossal, Joona Björkroth-szal a fedélzeten készül el – aki egyébként 2015-ben vette át Anton Kabanen helyét.

Az új lemez a Bringer Of Pain címet viseli, és a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából egy kisebb előzetest is kaptunk, így megtudhattuk, hogy a korongon tíz tétel került elhelyezésre. A finn hatos egy rajongókkal forgatott kisfilm keretein belül egy új dalt is megjelentetett a King For A Day képében.

Most újabb meglepetéssel szolgál a zenekar a rajongók számára, ugyanis felfedtek néhány helyszínt, ahol a jövő év folyamán színpadot fognak robbantani – természetesen már az új tételekkel kiegészülve. Hatalmas öröm a magyar rajongók számára, hogy a Noora Louhimo vezette formáció április 15-én a Barba Negrában fogja bemutatni új korongját a német Majesty zenekar társaságában, ami szintén új albumát hozza el a magyar hallgatóságnak.

Fotó: Facebook / Battle Beast

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek