Starity

Ők is ott lesznek a 2017-es Rockmaratonon

2016. december 27. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rockmaraton szervezői négy külföldi, és 20 hazai zenekarról rántották le a leplet az elmúlt napok folyamán.

hirdetés

Korábbi cikkünkben beszámoltunk nektek arról, hogy a 2017-es Rockmaratonon megtekinthetitek a Sepulturát, a Lordot, a Paddy and the Ratset, az Ossiant, a Prosecturát, valamint a Roadot, most pedig nézzük, az elmúlt napok folyamán kiket jelentettek be a fesztivál szervezői!

Kedden a punkoknak kedveztek a szervezők, ugyanis bejelentették, hogy egy kaliforniai oldschool punk zenekar, a Total Chaos ismét meglátogatja a fesztivált. Mellettünk bejelentettek még öt magyar zenekart is, így tehát megtudhattuk, hogy érkezik a Deák Bill Blues Band, a Depresszió, a Pokolgép, a Rómeó Vérzik, valamint a Tales Of Evening.

Fotó: Facebook / Rockmaraton Fesztivál

A szerdai napon egy mexikói hardcore csapattal, a Thell Barbióval bővült a fellépők névsora, hozzájuk csatlakozik a hazaiak közül az Ektomort, az Auróra, a Dalriada, a Moby Dick és a Rózsaszín Pitbull.

Fotó: Facebook / Rockmaraton Fesztivál

A fesztivál szervezősége ígéretéhez hűen csütörtökön is lerántotta a leplet hat zenekarról. A külföldi fellépő ezúttal a Moonspell lett, mellyel kapcsolatban azt is elárulták, 25 éves jubileumuk alkalmából egy különleges műsorral készülnek, mely első két albumuk anyagából fog összeállni.

A fesztiválozók legnagyobb örömére a magyar zenekarok közül ismét egy visszatérő ötös fogatról rántotta le a leplet a fesztivál, így tehát köszönthetjük majd az Akelát, a Don Gattot, a Junkiest, a Hatóságilag Tilost, valamint az Apey and the Pea-t.

Fotó: Facebook / Rockmaraton Fesztivál

A szenteste előtti napon ismét fény derült hat fellépőre, melyek közül a külföldi nem más, mint  egy szimfonikus metál zenekar, a Xandria, hazaiak közül pedig a Dorothyt, a Hétköznapi Csalódásokat, a Wisdomot, a Zorallt, valamint Kalapács Józsit és Rudán Joe-t köszönthetik a rajongók.

Fotó: Facebook / Rockmaraton Fesztivál

A fesztivál egyébként július 11-e és 16-a között kerül megrendezésre a dunaújvárosi Szalki ligetben, január 30-áig pedig még lehetőség van a kedvezményes árú bérletek megváráslására ezen a linken

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek