Starity

Stella Maxwell-lel randizik Kristen Stewart

2016. december 27. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárjának új szerelmet hozott a karácsony, ugyanis barátai arról számoltak be, hogy egy párt alkot a Victoria's Secret modelljével.

hirdetés
Stella Maxwell-lel randizik Kristen Stewart

Nem sokkal azután, hogy véget ért Cara Delevingne és St. Vincent kapcsolata, Kristen Stewart rástartolt az énekesnőre, akivel pár hétig elválaszthatatlannak bizonyultak. A románc azonban már véget is ért és a színésznő Stella Maxwell-lel kezdett randizni, akivel a karácsonyt is együtt töltötte Los Angeles-i otthonában.

A párt elsőként májusban, a Met-gálán látták együtt, ugyanis együtt hagyták el a rendezvényt, hogy felbukkanjanak az afterpartin, ám kapcsolatuk akkor még sokkal inkább baráti, mint romantikus volt. Ez mostanra megváltozott, hiszen Stella még Savannah-ba is Kristennel tartott, ahol a színésznő új filmjét, a Lizzie-t forgatja.

Kristen Stella Maxwell-lel randizik, jól érzik magukat együtt. Amikor Kristen Savannah-ban forgatott, Stella utánarepült, hogy vele töltsön pár napot. A nap nagy részét a forgatáson töltötték, jól szórakoztak. Kristen nagyon örült neki, hogy Stella ott van. Nem voltak nagy gyengéd pillanataik, barátságosan viselkedtek a másik társaságában. Stella nagyon lezser volt, mindig mosolygott, nagyon szerethető személyiség

– nyilatkozta a People-nek egy Kristenhez közel álló barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek