Starity

Nyilvánosságra hozta új lemeze címét a Wintersun

2017. január 12. 04:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Csaknem öt év kihagyás után a Jari Mäenpää által alapított csapat visszatér a metálzenei színtérre.

hirdetés
Nyilvánosságra hozta új lemeze címét a Wintersun
Fotó: Facebook / Wintersun

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a finn csapat a nagy visszatérésre készül, miután 2014-ben stúdióba vonultak felvenni az új albumukat, ám azóta nemigen hallattak magukról. A formáció második lemeze egyébként 2012-ben került az üzletek polcaira Time I címen, majd kiderült, hogy egyéb technikai okok végett a várva várt korong két részre oszlott – a Time II nevezetű korong azóta sem került publikálásra. Tavaly júliusban viszont a tűkön ülő rajongók végre megnyugvásra lelhettek, ugyanis a srácok elárulták, hogy az anyag elkészült, és már csak a megjelenésre vár.

Január 4-én a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából megtudhattuk, hogy a csapat valóban elkészítette legújabb lemezét, ám ez nem a Time II lesz, hanem egy teljesen új kiadvány, ami 100%-osan készen van, továbbá megtudhattuk, hogy az újdonság teljesen más lesz mint elődjei, és talán az egyik legjobb lemez, amit valaha készítettek.

Mindazonáltal kiderült azt is, hgy a korong – ami egyébként a The Forest Seasons elnevezést kapta – az új gitárossal a fedélzeten készült el, akinek kilétét még mindig hatalmas titok övezi. Jari Mäenpääék azt is nyilvánosságra hozták továbbá, hogy a jövő hét folyamán teljes egészében bemutatják majd a rajongóknak a harmadik albumukat, így már nem kell sokat várnunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek