Starity

Khloe Kardashian ráunt a pasivadászatra

2017. január 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves tévésztár abban bízik, jelenlegi kedvese lesz az igazi számára.

hirdetés

Decemberben mondta ki a bíróság Lamar Odom és Khloe Kardashian válását, utóbbi máris arról álmodozik, mikor állhat újra oltár elé. Saját bevallása szerint ugyanis esze ágában sincs pasizni, minden vágya, hogy véglegesen megállapodjon szerelme, Tristan Thompson oldalán és belevágjanak a családalapítási projektbe. Érzéseiről az Extra című műsorban nyilatkozott a múlt héten.

Reménykedek abban, hogy Tristan a nagy Ő számomra! Úgy értem, eleve ezért kezdünk bele egy kapcsolatba: hogy megtaláljuk az igazit. Szerelmes vagyok Tristanba, számomra ő úgy tökéletes ahogy van. És igen, persze, remélem, hogy ő lesz az, akit a sors nekem rendelt. Majd az idő eldönti

– nyilatkozta Khloe és elárulta, hogy a magánéletben korántsem olyan, mint amilyennek az emberek gondolják őt.

Otthonülős típus vagyok, szeretek pihenni, tévézni egy pohár ital mellett. Ilyesmikkel töltjük mi az időnket, nem vagyunk egy izgis pár, pedig szerintem az emberek azt gondolják rólam, hogy általában bevadulok és olyankor a csilláron lógok.

Fotó: Seth Browarnik / startraksphoto.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek