Starity

Barátai nagyon féltik Louis Tomlinsont

2017. január 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érzelmekben gazdag hetek állnak a 25 éves énekes mögött, barátai pedig attól tartanak, hogy túlhajszolja magát.

hirdetés

Louis Tomlinson számára már a karácsony is keserű volt, hiszen nem sokkal azelőtt veszítette el betegség következtében édesanyját. A tragédia fényében az énekes szíve szerint a karrierjét is feladta volna, ám tudta, ezt nem teheti meg, hiszen anyukája, Johannah Deakin volt a legnagyobb rajongója és mindig arra biztatta, hogy folytassa, amit elkezdett.

Az énekes azonban örömteli pillanatokat is átélhetett nemrégiben, ugyanis nagy népszerűségnek örvend Steve Aokival közösen készített szerzeménye, a Just Hold On – melynek népszerűsítése jelenleg is folyik –, emellett néhány napja lett egyéves Briana Jungwirth-szel közös kisfia, Freddie.

Barátai azonban nagyon aggódnak Louisért, attól tartanak, hogy túlhajszolja magát és nem figyel oda az egészségére. Félelmükről a HollywoodLife-nak nyilatkoztak nemrégiben.

Louisnak most nagyon zsúfolt az időbeosztása, mert Amerika-szerte turnézik Steve Aokival, a barátai azonban aggódnak, hogy túl sokat bulizik, és nem alszik, nem pihen eleget. Jobban oda kellene figyelnie az egészségére, mert már így is túl sokat dohányzik.

A fiatal tehetség a Today című műsorban vendégeskedve egyébként szót ejtett a One Direction folyton kérdéses jövőjéről is.

Eljön majd az ideje [hogy újra összállunk]. Mindenki azt kérdezgeti tőlünk, hogy mikor. Senki sem tudja. Most mindannyian élvezzük, hogy kicsit magunkkal foglalkozhatunk, hogy felfedezhetjük a saját kis egyéni dolgainkat, és ez király.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek