Starity

Wintersun: megérkezett az albumborító

2017. február 04. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

2012-ben jelent meg az együttes legutóbbi albuma, öt év kihagyás után pedig hamarosan új albummal jelentkeznek.

hirdetés
Wintersun: megérkezett az albumborító
Fotó: Facebook / Wintersun

Nagy az izgalom a Wintersun háza táján, ugyanis a srácok a múlt hónapban bejelentették: öt év kihagyás után, idén végre piacra dobják harmadik stúdióalbumukat. A formáció második lemeze 2012-ben került az üzletek polcaira Time I címen, majd kiderült, hogy egyéb technikai okok végett a várva várt korong két részre oszlott – a Time II nevezetű korong azóta sem került publikálásra, és mint az korábban kiderült, nem is fog. 

Január elején a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából megtudhattuk, hogy a csapat egy teljesen új kiadvánnyal készül visszatérni, ami  a The Forest Seasons elnevezést kapta és vélhetően az új gitárossal a fedélzeten készült el, akinek kilétét még mindig hatalmas titok övezi. Néhány hete már lerántották a leplet a számlistáról, ami mindösszesen négy dalt foglal magába, szokásukhoz hűen pedig némely dal több részből áll. Érdekesség gyanánt a finnek elárulták azt is, hogy a lemezt nem kisebb alkotás, mint a  Vivaldi által komponált Évszakok című mű alapozta meg, és ezt fogjuk mi metálköntösbe bújtatva hallani.

hirdetés

Mindezeken túl a napokban fény derült az albumborítóra is, amit Havancsák Gyulának köszönhet a zenekar, de Jari is közreműködött az elkészülésében, hiszen mint ismeretes elképesztő ötletei vannak, ráadásul remek fotós is, és nemmelesleg a finn természet nagy szerelmese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek