Starity

K-pop: Visszatért a TWICE

2017. február 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű Dél-Koreai TWICE lánycsapat újra visszatért, most videoklipjük középpontja a pizsamaparti.

hirdetés

A TWICE ugyancsak 2015 októberében debütált a Like OOH-AHH című dalával, amivel óriási sikernek is örvendtek, hiszen több mint 128 millióan voltak kíváncsiak az újonc lánycsapat első videoklipjére.

Azóta két visszatérésük volt, amire szintén több, mint százmillióan voltak kíváncsiak, így nem kétség, hogy a kilenc tagú TWICE minden idők egyik legsikeresebb dél-koreai lánycsapat. Négy hónap után most újra hallatnak magukról a TWICEcoaster: LANE 2 speciális mini albumukkal, mely a korábban megjelent TWICEcoaster: LANE 1 mini albumuk újracsomagolt változata.

A klip  télies hangulatú, amely középpontjában a pizsamaparti áll, valamint a TT halloweeni szerzeményük képkockái is láthatóak. A dal igazán fülbemászóra és vidámra sikeredett, ám az eddigi vélemények nagyon megoszlanak róla.

Az újracsomagolt mini albumukon összesen kilenc dal található, köztük kettő teljesen új számunkra, a Knock Knock és a Melting (녹아요). Ha CD változatában vásároljuk meg a mini albumot, akkor a TT remix verzióját, valamint a TT, OOH-AHH és a Cheer Up-ot instrumentális, azaz hangszeres változatát hallgathatjuk meg .

Dallista:

1. Knock Knock
2. Melting (녹아요)
3. TT
4. 1 To 10
5. Ponytail
6. Jelly Jelly
7. Pit-A-Pat
8. Next Page
9. One In A Million

Csak CD-n szereplő dalok

1. TT (Tak Remix)
2. OOH-AHH (instrumental)
3. Cheer Up (instrumental)
4. TT (instrumental

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek