Starity

Demi Lovato: „A család nagyon fontos!”

2010. október 14. 18:06   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet őt szeretni, vagy nem szeretni, de abban talán mindenki egyetért, hogy Demi Lovato nagyon jószívű, kedves lány. A Camp Rock 2 sztárja most elárulta, hogy családja nélkül ma nem tartana sehol.

hirdetés
Demi Lovato: „A család nagyon fontos!”

Demi Lovato egyre jobb formában van. Nemrég elmondta, hogy nagyjából sikerült túltennie magát exbarátján, Joe Jonason, és ahogy csak ideje engedi, edz, hogy minél jobb formában legyen. Most pedig a RadarOnline.com-nak elárulta, nagyon fontosnak tartja azt, hogy a családja mellette álljon.

„Úgy gondolom, alapvetően fontos az életedben, hogy jó emberek vegyenek körül, és hogy nagyon jó kapcsolatot ápolj a családoddal, a családodon belül kellemes legyen a légkör. Régebben sokszor kerültem olyan helyzetbe, amikor pár fiú vagy lány bűnbe akartak »csábítani«, de persze nem sikerült nekik... és a mamám nem is hagyta volna, hogy bármi őrültséget csináljak, vagy ilyesmi... Nagyon izgatott vagyok az új albumom miatt, több R&B stílusú, táncolós dal lesz rajta, szóval tényleg nagyon izgulok, de tudom, hogy bárhogy is alakul a későbbiekben az életem, a családom nem hagy magamra!”

Demi október 12-én Taio Cruzszal együtt részt vett a 2010-es American Music Awards díjátadón Los Angelesben, ugyanis ő és Taio adták át a díjakat, élőben. A fiatal lány rendkívül csinos volt, és láthatólag nagyon jól érezte magát, hiszen nagyon sokat mosolygott... pont, mint a „régi szép időkben”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek