Starity

Új betekintő érkezett a hónap végén startoló Tizenhárom okom volt című sorozathoz

2017. március 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Március 31-én, a Netflix gondozásában indul hódító útjára Jay Asher bestsellerének adaptációja.

hirdetés

Már most hatalmas várakozás előzi meg a hamarosan induló Tizenhárom okom volt című sorozatot, ami az azonos című regényen nyugszik. A 13 részesre tervezett széria Brian Yorkey kreátornak köszönhetően kerül képernyőre olyan feltörekvő színészek főszereplésével, mint Katherine Langford, Dylan Minnette, Derek Luke, Brandon Flynn, Justin Prentice, Alisha Boe, Christian Navarro, Miles Heizer és Tommy Dorfman.

A történet középpontjában a középiskolás Hannah áll, aki iskolatársai legnagyobb megdöbbenésére öngyilkosságot követ el. Mielőtt azonban kioltaná életét, készít egy tucat hangfelvételt, és gondoskodik róla, hogy azok eljussanak a megfelelő címzettekhez, akiket egyébként haláláért okol. A felvételek döbbenetes titkokat fednek fel, melyek egy csapásra megváltoztatják Hannah egykori diáktársainak életét...

A Tizenhárom okom volt első előzetesét néhány héttel ezelőtt a sorozat producerének, Selena Gomeznek köszönhetően tekinthettük meg, most pedig a Netflix tette közzé a legújabb betekintőt. A látottak alapján erős a gyanú, hogy a készítők nem ragaszkodtak minden ponton az eredeti történethez és kicsit kiszínezték az eseményeket, de ez mit sem von le annak élvezhetőségéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek