Starity

Készül a Trollok második része

2017. március 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar- és Golden Globe-jelölt animációs film rövidesen folytatást kap!

hirdetés
Készül a Trollok második része
Fotó: 20th Century Fox

A DreamWorks Animation és a Universal Pictures hivatalosan is megerősítette, hogy a hazánkban októberben bemutatott Trollok című film sikere után úgy döntöttek, beruháznak a folytatásra, mi több, már el is kezdődtek a második rész előkészítő munkálatai.

A közleményből kiderül, hogy a második film előreláthatóan 2020. április 10-én kerül majd a mozikba, melyben a rajongók legnagyobb örömére egyaránt visszatér Pipacs és Ágas is, akiket Anna Kendrick és Justin Timberlake szólaltatott meg – utóbbit legeredetibb betétdal kategóriában Oscar-díjra is jelölték a filmhez írt Can't Stop the Feeling!-ért, amit egyébként kisfia, Silas ihletett.

Az első filmet Mike Mitchell és Walt Dohrn rendezte, de még nem lehet tudni, hogy ők is visszatérnek-e a produkció második installációjához. Ami a filmet illeti, globális szinten 339.5 millió dollárt (~ 96.3 milliárd forint) hozott a készítők konyhájára, így nem csoda, ha a stúdió úgy döntött, megér még egy misét a történet.

Anna és Justin már leszerződtek a folytatáshoz

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek