Starity

Elítélték Mayu Tomita támadóját

2017. március 04. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan egy év telt el azóta, hogy Mayu Tomitát brutálisan megtámadta egy rajongója. A napokban hozták meg az ítéletet az ügyben.

hirdetés
Elítélték Mayu Tomita támadóját
Fotó: Twitter

Tavaly májusban történt az incidens, melyben Mayu Tomitát brutálisan megtámadták fellépése előtt. A 21 éves feltörekvő idolt összesen 34 alkalommal szúrta meg támadója – főleg az arcán, a nyakán és a mellkasán, valamint a karjain és a hátán. Az énekesnőt kritikus állapotban szállították kórházba, ahol két hétig volt eszméletlen állapotban. Orvosai szerint Mayu nehezen beszél, eszik, a poszttraumás stressz szindróma jeleit mutatja és látási problémái is lettek a támadás miatt. 

Pár nappal ezelőtt zajlott le a tárgyalás, melyben a támadás óta először jelent meg nyilvásosan Mayu Tomita. Pár mondat nyilvánosságra került a vallomásából:

Félelemben élek, nem tudok pihenni és folyamatosan szorongok. Minden dolgot, amit szeretek egy pillanat alatt ragadott el tőlem. Azt szeretném, hogy azok a napok – mikor normálisan tudtam élni – visszajöjjenek. Vissza akarom kapni a támadás előtti, sebek nélküli testemet. Őszintén hiszem, hogy ő az a fajta ember, aki bárkit képes lenne megölni. Meg sem tudom számolni, hogy a támadó önző módón mennyi mindent vett el tőlem. Nem tudok aludni, rendszeresen megjelenik az álmaimban és megpróbál megölni. Nem tudok neki megbocsájtani, mély sebeket, hegeket hagyott a testemen és a szívemben is. Kérem, hozzanak kemény ítéletet, nem szeretném ha egy hasonló támadás történne. Nem szeretném, hogy más is szenvedjen miatta.

Tomita vallomása alatt a támadó, Iwazaki Tomohiro többször bekiabálta, hogy Hát, akkor ölj meg! és azt kántálta, hogy Nem úgy tűnt, hogy meg akartalak ölni, így ki kellett vinni a tárgyalóteremből. Később bocsánatot kért Tomitától és családjától. A bíróság február 28-án meghozta döntését, melyben Tomohirót 14 év és hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek