Starity

Brutálisan megtámadták a japán popsztárt

2016. május 24. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint húsz alkalommal szúrta meg egy rajongó Mayu Tomitát, mert az énekesnő nem fogadta el az általa küldött ajándékot.

hirdetés
Brutálisan megtámadták a japán popsztárt
Fotó: Twitter

Május 21-én Koganei városában lépett volna fel a húszéves Mayu Tomitának (EYE, korábbi Secret Girls-tag), amikor az esemény előtt az egyik rajongója több mint húsz alkalommal megszúrta. A fiatal énekesnő súlyos sérüléseket szerzett a nyakán, a hátán, a mellkasán és karjain, így a kiérkező mentősöknek a helyszínen újra kellett éleszteniük. Mayu jelenleg is kórházban fekszik, állapota kritikus.

A történtek után a tett helyszínétől nem messze egy 27 éves férfit, Tomohiro Iwazakit állított elő a helyi rendőrség, aki beismerte tettét.

Ajándékot küldtem neki, felháborodtam, mikor visszaküldték. A helyszínen megkérdeztem tőle, hogy mi volt a probléma, de nem válaszolt egyértleműen. Elveszítettem az önuralmamat és többször is megszúrtam

– magyarázta a férfi.

Mayu egyébként már a múlt hónapban panaszt tett a rendőrségen az elkövető ellen, aki rögeszmés üzenetekkel árasztotta el közösségi oldalait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek