Starity

Kiszel Tünde szájában landoltak a szőlőszemek

2010. október 15. 08:08   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Újlaki Mulató VIP-party keretében nyitotta meg kapuit Óbuda szívében. Egy ilyen buliból természetesen Kiszel Tünde sem hiányozhatott, aki Károllyal vállvetve harcolt a győzelemért

hirdetés
Kiszel Tünde szájában landoltak a szőlőszemek

Megnyitotta kapuit Budapest legújabb, exkluzív élőzenés szórakozóhelye, az Újlaki Mulató. A VIP-megnyitó házigazdája Papp Gergely volt, az eseményen pedig olyan sztárok vettek részt, mint Kiszel Tünde, Szabó Zsófi, Lola, Baronits Gábor, Brunner Márta, Erdőhegyi Brigitta, a Fashion Monkeys, Mike Big B, Rácz Zsuzsi, a Tabu TV újdonsült riportere, Szecsődi Károly, Danny Blue, Ács Bálint, Brózik Klári, Csomor Csilla, vagy Dopeman. A szüreti hangulatú celebvetélkedő mellett olyan fellépők szórakoztatták a vendégeket, mint Sárközi Anita, Mészáros Árpád Zsolt, az X-faktoros Vastag Csaba és Kefír, de fergeteges retrohangulatot varázsolt a meghívott Elvis-imitátor, Pál Csaba is. A szüreti sztárvetélkedő végül izgalmas küzdelemmé vált, mindenkit fűtött a nyerési vágy. Szabó Zsófi az Édesnégyesből megismert Kristóffal, Kiszel Tünde Károllyal, Erdőhegyi Brigitta pedig Danny Blue-val került párba.

A sztárok hatalmas lelkesedéssel vetették bele magukat a feladatokba. Az első körben kék és fehér szőlőszemeket válogattak ki, ahol kulcsfontosságú volt a gyorsaság. A második feladat ennél sokkal több ügyességet kívánt: egymás szájába kellett dobálni a versenyzőknek a szőlőszemeket. Kiszel Tünde szájában rekordmennyiség fért el, Károly pedig ügyesen szórta golyóit szerelme tátott szájába. Szabó Zsófiék sem maradtak el Tünciék összeszokott párosa mellett, bár Zsófi gömbérzéke talán egy fokkal kifinomultabbanak mutatkozott Kristóféval szemben. Erdőhegyi Brigitta és Danny Blue inkább viccesre vették a figurát dobálózás közben, bár itt a nevetés éppen hátránynak bizonyult.

A maradék szőlőszemeket aztán egy szűrő és egy fakanál segítségével kellett sztárjainknak egy mérőedénybe préselni. Ebben a feladatban a versenyzők inkább a mennyiségre, mint a minőségre mentek, bár némelyik versenyzőnél több folyt a pohár mellé, mint amit a végén le lehetett mérni. A feladatok körét a borkóstolás zárta: a versenyzőknek három bort kellett megkülönböztetni, egy rozét, egy fehéret és egy vöröset. A borokat természetesen előre megkóstolhatták, majd bekötött szemmel kellett eltalálniuk, mikor melyiket kortyolják éppen. Tünci sajnos nem bizonyult borszakértőnek, hiszen mindegyiket elhibázta, ám Szabó Zsófi párja, Kristóf sikeresen vette az akadályt, és hibátlanul teljesített; igaz, ebben nagy szerepe volt nemcsak Zsófinak, hanem Danny Blue-nak is, aki érthetetlen módon ellenfele esélyeit növelte, amikor többször is megsúgta a helyes választ Kristófnak. Bár Papp Gergő szerint Szabó Zsófiék teljesítették a legjobban a feladatokat, az összesítésben mindegyik páros kitűnően szerepelt, így nem is távoztak üres kézzel: a bor után pezsgő járt mindegyik párosnak.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek