Starity

Olly Murs kibékülne ikertestvérével

2017. március 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú és fontos éveket hagytak ki egymás életéből a Murs testvérek, Olly azonban készen áll a békülésre.

hirdetés

Olly és Ben kapcsolata 2009-ben romlott meg, amikor előbbi részt vett az egyesült királyságbeli X-Faktor című tehetségkutató műsorban. A vetélkedő miatt a testvérek először csak eltávolodtak, majd összezördültek, ami végül odáig vezetett, hogy megszakították egymással a kapcsolatot. Ben azóta családja többi tagjával sem áll szóba – elmondása szerint boldog felesége és gyermekei oldalán. Olly azonban nemrég John Bishop barátjánál vendégeskedve vallott arról, hogy szeretne kibékülni az öccsével és szívesen félretenné a korábbi sérelmeket, ha erre Ben is vevő lenne.

Sosem volt köztünk vita és akkor sem estünk egymásnak, amikor még otthon voltunk. Számomra nehéz, hogy nincs mellettem az ikertestvérem és nem élvezheti azt az életet, amit most élek. Amikor régen nézeteltérés volt köztünk, mindig továbbléptünk rajta, nem tartottunk haragot és jó volna, ha ez így lenne most is. Abban reménykedek, hogy amikor legközelebb találkozunk – legyen az bármikor is –, meg tudjuk beszélni a dolgokat.

A X-Faktor előtt nagyon közel álltak egymáshoz

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek