Starity

Rita Orát elbocsátotta a VH1 – Tyra Banks visszatér a Topmodell leszek!-be

2017. március 17. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg mindenki egyetért azzal, hogy a Topmodell leszek! nem az igazi Tyra Banks nélkül. Ezt végre a modell is belátta és visszatért hőn szeretett műsorának élére.

hirdetés

2015 őszén még arról szóltak a híradások, hogy véget ér a Topmodell leszek!, végül kiderült, hogy a sorozat mégis műsoron marad – igaz, Tyra Banks nélkül, aki egyébként a szíve-lelke volt a show-nak. Távozása után a 22. évadban Rita Ora váltotta Tyrát, aki remek munkát végzett, ám a rajongók mégis lázongtak ellene és a korábbi műsorvezetőt követelték. A modell végül úgy döntött, beadja a derekát, és néhány órája a Twitteren tudatta a fanatikusokkal, hogy visszatér.

A VH1 ezt követően köszönetet mondott Ritának a kemény és alázatos munkáért, amit a műsor házigazdájaként végzett, és egyúttal búcsút is mondtak neki, hiszen Tyra visszatérésével immár nem tartanak igényt a munkájára.

Tyra volt mindig is a szíve, a lelke a franchise-nak és hiányát nagyon is megérezték a sorozatot hűségesen nyomon követő rajongók. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Rita Orának a kemény és profi munkájáért. Szenvedéllyel és kreativitással töltötte be posztját, mi pedig a legjobbakat kívánjuk neki

– írta a Topmodell leszek! executive producere, Ken Mok egy közleményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek