Starity

A MakeUs Entertainmenttel kötött szerződést Lee Sun Mi

2017. március 19. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Wonder Girls-tag, Sunmi otthona ezentúl a MakeUs Entertainment lesz.

hirdetés
A MakeUs Entertainmenttel kötött szerződést Lee Sun Mi
Fotó: Star1 magazin

Idén január végén került bejelentésre, hogy a Wonder Girls tíz év után feloszlik, s csak Yubin és Hyerim újított szerződést a JYP Entertainmenttel, míg Yeeun és Sunmi nem. Legelőször február elején derült fény arra, hogy Sunmi a MakeUs Entertainmenttel folytat tárgyalásokat, s nem sokkal később, március 14-én hivatalosan is bejelenették, hogy a 24 éves idol exkluzív szerződést írt alá a MakeUs Entertainmenttel február végén.

A segítségére leszünk és teljes mértékben támogatni fogjuk a jövőbeli zenei törekvéseit, s olyan környezetet hozunk létre neki, melyben kibontakozhat művészként

– nyilatkozott az ügynökség szóvívője, s eközben Sunmi is kommentálta a helyzetet:

Az új kiadómnál keményen fogok dolgozni az zenémen és új oldalam fogom megmutatni az embereknek. Szeretnék köszönetet mondani a korábbi kiadómnak [JYP Entertainment], a rajongóimnak és mindazoknak, akik folyamatosan támogatnak és mellettem állnak.

A MakeUs Entertainment egyébként olyan előadók otthona, mint az Urban Zakapa vagy éppen Park Won. Arról viszont egyenlőre nincs információ, hogy mikorra várható visszatérése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek