Starity

A MakeUs Entertainmenttel kötött szerződést Lee Sun Mi

2017. március 19. 19:07   |   Szerző: silenc

Az egykori Wonder Girls-tag, Sunmi otthona ezentúl a MakeUs Entertainment lesz.

hirdetés
A MakeUs Entertainmenttel kötött szerződést Lee Sun Mi
Fotó: Star1 magazin

Idén január végén került bejelentésre, hogy a Wonder Girls tíz év után feloszlik, s csak Yubin és Hyerim újított szerződést a JYP Entertainmenttel, míg Yeeun és Sunmi nem. Legelőször február elején derült fény arra, hogy Sunmi a MakeUs Entertainmenttel folytat tárgyalásokat, s nem sokkal később, március 14-én hivatalosan is bejelenették, hogy a 24 éves idol exkluzív szerződést írt alá a MakeUs Entertainmenttel február végén.

A segítségére leszünk és teljes mértékben támogatni fogjuk a jövőbeli zenei törekvéseit, s olyan környezetet hozunk létre neki, melyben kibontakozhat művészként

– nyilatkozott az ügynökség szóvívője, s eközben Sunmi is kommentálta a helyzetet:

Az új kiadómnál keményen fogok dolgozni az zenémen és új oldalam fogom megmutatni az embereknek. Szeretnék köszönetet mondani a korábbi kiadómnak [JYP Entertainment], a rajongóimnak és mindazoknak, akik folyamatosan támogatnak és mellettem állnak.

A MakeUs Entertainment egyébként olyan előadók otthona, mint az Urban Zakapa vagy éppen Park Won. Arról viszont egyenlőre nincs információ, hogy mikorra várható visszatérése.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek