Starity

Feloszlik a Wonder Girls

2017. január 27. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap jelentette be a JYP Entertainment, hogy a Wonder Girls két tagja, Park Ye Eun és Lee Sun Mi nem újít szerződést, s a formáció februárban 10-én – tizedik évfordulóján – megjelenteti utolsó dalát és ezzel hivatalosan is szögre akasztják a Wonder Girls nevet.

hirdetés
Feloszlik a Wonder Girls
Fotó: InStyle magazin

A tavalyi év végén látott napvilágot a hír, hogy a Wonder Girls tagjainak szerződése idén januárban lejár, és semmit sem lehetett tudni, hogy miként döntenek. Majd január ötödikén jött az újabb hír, hogy a WG valószínűleg nem újít szerződést, sőt állítólag Yeeun és Sunmi új kiadót keres. A JYP Entertainment akkor úgy nyilatkozott, hogy folyamatosan tárgyalnak a folytatással kapcsolatosan. Hosszú várakozást követően a JYP Entertaniment január 26-án hivatalosan bejelentette, hogy a csapat feloszlik.

Sziasztok, ez itt a JYP Entertainment. Bejelentjük, hogy a Wonder Girls tíz év után feloszlik. Ezt a döntést hosszú tárgyalások sora előzte meg. Yubin és Hyerim új szerződést írt alá ügynökségünkkel, s folytatni fogják zenei, színésznői, műsorvezetői és egyéb egyéni tevékenységüket. Yeeun és Sunmi – sajnálatos módón – nem kötöttek ügynökségünkkel ismét szerződést.
Szeretnénk köszönetet mondani az összes rajongónak, akik az elmúlt tíz év során együtt utaztak a lányokkal. Hálánk jeléből a Wonder Girls február 10-én – a tizedik évfordulóján – megjelenteti utolsó dalát. Köszönjük az összes rajongónak, szerte a világon, hogy velünk és a Wonder Girlsszel volt az elmúlt tíz év során, illetve támogatták és szerették a csapatot. Továbbra is támogatni fogjuk a lányok jövőbeli terveit, akár ügynökségünknél maradtak, akár nem. Köszönjük.

A tagok videómontázzsal – melyben feltűnik Sunye és Sohee is – búcsúztak el rajongóiktól és mondtak köszönetet.

Sziasztok Wonderfulok, ez itt a Wonder Girls.
Közel tíz éve, hogy együtt voltunk. Számos pillanat volt, mikor együtt sírtunk, nevettük, vagy éppen szomorúak vagy boldogok voltunk. Hamar elrepültek az évek. Köszönjük, hogy ilyen emlékeket adtatok nekünk, melyeket soha nem felejtünk el.
– Yeeun
Sok minden történt az elmúlt tíz év alatt, de a rajongók mindig a mi oldalunkon álltak, támogattak minket, bíztak bennünk és vártak bennünket. Fáj a szívem, hogy ilyen szívszorító hírt kellett veletek közölni. Sajnálom, és köszönöm. – Sunmi
A Wonderfulok támogatása miatt, a Wonder Girls rengeteg szeretett kapott az elmúlt tíz év során. Mindig nagyon hálás leszek emiatt, köszönöm. Kincsként fogom őrizni az összes közös emlékünket. – Yubin
Amikor elkezdtek hiányolni minket, remélem a dalaink segítenek átvészelni ezt és gyógyítóan hatnak majd. Habár most nehéz lesz, de mi mindent meg fogunk tenni, hogy könnyebb legyen számotokra és erőt adjunk nektek. – Hyerim
Köszönjük, köszönjük, köszönjük és még egyszer köszönjük. Nagyon boldogok voltunk, és minden nap olyan volt, mint egy álom. Kérlek, emlékezzetek ezekre a pillanatokra... eddig voltunk a Wonder Girls. Köszönjük, hogy olyan csodálatosak vagytok.

A Wonder Girls 2007-ben debütált, s olyan slágerek fűződnek a formáció nevéhez (a teljesség igénye nélkül), mint a Tell Me, a So Hot, a Nobody, a Be My Baby, a Like This vagy éppen a Why So Lonely. 2009-ben az USA-ban is bemutatkoztak, 2011-ben a kínai piacra is betörtek, amit 2012-ben a japán zenei piac követett. 2013-től kisebb szünet következett a csapat háza táján, majd Sunmi szólistaként is debütált, amit 2014-ben Yeeun, azaz HA:TFELT követett.

A Wonder Girls közel három év inaktivítás után, új felállásban hamvaiból főnixként támadt fel és tért vissza 2015 nyár végén, majd 2016 júliusában ismét új anyaggal jelentkeztek. Dél-Korea egyik legsikeresebb második generációs idol lánycsapatává nőtték ki magukat az évek alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek