Starity

Egyik barátja lopta el Kendall Jenner ékszereit

2017. március 20. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendall ezután minden bizonnyal jobban odafigyel arra, kit invitál meg otthonába.

hirdetés

Pénteken számoltunk be arról, hogy ismeretlen tettes ellen indult nyomozás, miután Kendall Jenner szerdáról csütörtökre virradóra bejelentést tett a rendőrségen, mondván, hogy valaki megfújta az ékszereit. Az eredeti verzió szerint a modell az ominózus eset délutánján hagyta el otthonát, ahová este érkezett vissza és csak az éjszaka közepén vette észre, hogy mintegy 200.000 dollár (~ 56 millió forint) értékű ékszernek kelt lába.

Mint kiderült, a történetből maximum a rablás igaz, bár a történtek fényében az is csak lopásnak minősül, mivel valójában Kendall maga hívta meg a tettest. A barna hajú szépség ugyanis szerda este bulit rendezett 6.5 millió dolláros (1 milliárd 818 millió forint) villájában – a legutolsó vendég pedig valamivel éjfél után távozott. A modell ezután vette csak észre, hogy ékszeres doboza nyitva van, így értesítette a hatóságokat.

Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás lopás bűntettének elkövetése miatt. Mivel otthona be van kamerázva, Jenner bízik abban, hogy a felvételeknek köszönhetően a rendőrség kézre tudja keríteni a tettest. A történtekért egyébként testőrét is hibáztatja, akit a lopás után el is bocsájtott állásából.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek