Starity

Bella Thorne depresszióval küzd

2017. április 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Famous in Love 19 éves sztárja a Twitteren tudatta rajongóival, min megy keresztül.

hirdetés

Az egész világ felfigyelt az utóbbi hónapokban Bella Thorne-ra, ugyanis a színésznő tőle szokatlanul kezdett viselkedni és már menedzsere is aggodalmát fejezte ki iránta nemrégiben. Bella a Twitteren rántotta le a leplet arról, hogy viselkedésének hátterében egy komoly egészségügyi probléma húzódik meg.

Arra a következtetésre jutottam, hogy depresszióval küzdök

– írta egy azóta eltávolításra került bejegyzésben, melyre természetesen rögtön reagáltak is követői: voltak, akik támogatásukról biztosították őt, mások azzal vádolták, hogy a véleménye nem számít diagnózisnak és inkább ki kéne vizsgáltatnia magát.

 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

Tudom, hogy kemény ezt beismerni, de úgy érzem, egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy megbirkózz vele. Maradj erős!; Megértelek. Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk, te is ember vagy, szerelmem.; Mi mind itt vagyunk neked – írták Bellának támogatói, ezzel szemben utálói így reagáltak posztjára: Arra a következtetésre jutottam – ez nem diagnózis!; Nagy rajongód vagyok, de amíg nem állítják fel rólad ezt a diagnózist, ne dobálózz ezzel a szóval, mert ez egy komoly dolog!.

Az elmúlt időszak egyébként igen nehéz volt Thorne számára, hiszen amellett, hogy keményen dolgozott, a magánélete is romokba dőlt, amiről így nyilatkozott az ET-nek januárban:

Hollywoodban randizni szó szerint a legrosszabb dolog a világon. Az emberek flúgosak a közösségi médiában. Szerencsétlenségemre olyanokkal randizok, akikért nagyon odavannak a lányok. Teljesen beléjük vannak zúgva, így ki akarnak nyírni engem. Szó szerint halálos fenyegetéseket kaptam a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek