Starity

Halálos fenyegetéseket kapott Bella Thorne

2017. január 11. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta kirobbant a Tyler Posey-Bella Thorne-Charlie Puth szerelmi háromszög híre, a színésznőnek egy perc nyugalma sincs.

hirdetés

Szeptember közepén szivárogtak ki a Bella Thorne-ról és Tyler Posey-ról készült készült közös képek, melyeken szemfüles lesifotósok azt örökítették meg, ahogy a két sorozatsztár enged a kísértésnek és egymásra borulnak. Pár nap múlva nyilvánosságra is hozták, hogy együtt vannak, amit Gregg Sulkin, a színésznő előző barátja nem nézett jó szemmel, hiszen nem sokkal azelőtt vetettek véget közel másfél éves románcuknak.

Bella és Tyler egymásra találása azonban jó alapot szolgáltatott a pletykáknak, hiszen láthatóan a túlfűtött szenvedély volt a mozgatórugója a kapcsolatnak, így annál váratlanabbul érte a rajongókat, amikor decemberben, nem sokkal karácsony előtt elterjedt a pletyka, hogy a vörös hajú szépség összeszűrte a levet Charlie Puth-tal. Az énekes korábban is udvarolgatott a 19 éves lánynak, de ekkorra már biztosnak tűnt, hogy több van köztük barátságnál.

Mivel korábban senki nem erősítette meg Bella és Tyler szakításának hírét, a rajongók joggal gondolhatták azt, hogy még együtt vannak, így rögtön megindultak a találgatások, hogy a színésznő vajon megcsalta-e a barátját vagy már korábban véget vetett a viszonynak. A helyzetet tovább bonyolította, hogy Charlie a sajtó munkatársainak kérdésére kijelentette: nem fűzik gyengád szálak Bellához és amikor összemelegedtek, fogalma sem volt arról, hogy a lánynak valaki már van az életében. Később Thorne tisztázta a helyzetet és kijelentette, Posey-val már azelőtt szakítottak, hogy ő továbblépett volna.

Túlestem egy szakításon, ami már önmagában is nagyon fájdalmas volt. Tudjátok, ha valakivel együtt látnak titeket, rögtön azt gondolják, hogy együtt is vagytok, ez azonban messze áll az igazságtól. Mindig különböző emberekkel lógok együtt, de ez nem jelenti azt, hogy randizok is velük, csak barátok vagyunk. Főleg srácokkal töltöm az időmet, mert fiús lány vagyok, így a barátaim többsége is hímnemű. A lányok nagy része nekem túlságosan csajos néha.

Magyarázkodás azonban ide vagy oda, a színésznő igen kínos helyzetbe került, ami azóta sem enyhült irányába, mi több, halálos fenyegetéseket kapott a rajongóktól, amiért így játszott a két fiatalember érzéseivel.

Az emberek túlságosan komolyan veszik a közösségi médiát, és mind azt hiszik, tudják, miről beszélnek és ismerik az életedet, ezáltal feljogosítva érzik magukat arra, hogy a barátaikkal együtt lejárassanak. Egybegyúrják az utálatukat, mindenféle nyomdafestéket nem tűrő neveket aggatnak rád, és egy hülye százat csinál alapon mindenki azt kezdi el szajkózni.

Miután megcsalásos botrányba kerültem, halálos fenyegetéseket kaptam egy-egy önfeledt pillanatért, mert az emberek azt hitték, megcsaltam az exemet, pedig ez nem igaz. Nagyon szar volt aznap reggel felébrednem. Nagyon nem jó érzés, amikor a világon mindenki egy utolsó gusztustalan nőszemélynek tart, ami ismert ember lévén még sokkal rosszabb. Az emberek azt hiszik, nem bánt minket senki itt, Hollywoodban, pedig de. A rajongóktól és úgy alapvetően a nyilvánosságtól mi is elszenvedjük ezt, és engedjétek meg, hogy azt mondjam, ez kib*szottul fáj.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek