Starity

Bella Thorne: „Nem változok meg senki kedvéért”

2016. október 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi időszakban rengeteg kritika érte a 19 éves színésznőt, őt azonban nem érdekli, mit gondolnak róla az emberek.

hirdetés

Bella Thorne élete olyan, akár egy nyitott könyv. Bárhol jár, bármit csinál, bárkivel van, az érdekli az embereket, ő pedig szívesen megosztja velük életének minden mozzanatát. A színésznő nemrég lépett ki egy hosszabb kapcsolatból, azóta pedig megsűrűsödtek körülötte az események: nyilvánosságra hozta biszexualitását, beleszeretett az egyik kollégájába és egyre merészebb stílusra váltott.

Az emberek sokszor nem is akarják megismerni az igazi önmagadat. Azt az embert akarják, akinek gondolnak téged. Számomra ez azt jelenti, hogy folyamatosan meg akarnak változtatni, a nap minden egyes percében, különös tekintettel a közösségi médiára

– nyilatkozta Bella a Playboynak, majd így folytatta:

Még sincs elegem a közösségi oldalakból, megértem. Az emberek szeretnek arról kommentelni, mennyire kiéleződött az image-em, hogy túl idegesítő vagyok és azt is megosztják velem, milyennek szeretnének látni. Túl sok a tedd és ne tedd ebben, elég ahhoz, hogy azt mondjam, Szakadjatok le rólam!

Már nem az az ártatlan kislány, mint aki volt I Fotó: Starity montázs (Instagram / Bella Thorne, Playboy)

Thorne szót ejtett továbbá arról is, hogy nem szégyellős típus, így szívesen megmutatja magát a nyilvánosság előtt is, ami sokaknak szúrja a szemét – szerinte oktalanul.

Van ez a nyomás a nőkön, ami szégyenérzetet próbál kelteni bennük a szexualitásuk miatt azáltal, hogy mindent el kell takarni. Én egy olyan lány vagyok, aki szereti a bőrt. Szeretem látni magamon, más lányokon és a srácokon is. Ha valaki elég magabiztos, hogy meg merje mutatni a testét, tegye! (...) Nem változok meg senki kedvéért, szeretek hű maradni önmagamhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek