Starity

A Nagy Duett 2017: A második adásban Danny Blue és Tolvai Reni távozott

2017. április 10. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este került képernyőre A Nagy Duett második élő show-ja, melyben már csak 22-en léptek színpadra, azaz összesen 11 pár. Szoros volt a verseny, mégis a mentalistának és mesterének kellett távoznia.

hirdetés

Az előző héten Fábián Juli és Győfi Pál intett búcsút a versenynek, 30 ponttal, most pedig újabb sztárpár távozott. A második élő adásban sejthető volt, hogy Reniék esnek ki, mivel 25 pontot kaptak a Elvis Presley Blue Suede Shoes dalának előadására. 

A többi versenyző mind több pontot kapott: négy 30 pontos produkció (Ábrahám Edit és Vastag Csaba, Apáti Bence és Vincze Lilla, Sági Szilárd és Völgyesi Gabi, valamint Janicsák Veca és Simon Kornél), szintén négy darab 29 pontos előadás (Zimány Linda és Oláh Gergő, Ábel Anita és Emilio, Erdei Zsolt és Judy, Hódi Pamela és Jolly), kettő 28 pontos (Mádai Vivien és Csipa, Stohl Luca és Peller Károly), valamint egy 25 pontos volt látható (Tolvai Reni és Danny Blue) – ez utóbbiak tól búcsúztunk. Reniék azonban nem szomorkodtak, boldog arccal távoztak, elmondásuk szerint szerettek együtt dolgozni.

A többi produkció ezen a linken megtekinthető!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek