Starity

Harry Stylest autóval üldözték rajongói

2017. április 17. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles rajongói tegnap átléptek egy bizonyos határt, amikor autóval vették üldözőbe az énekest, aki teljesen bepánikolt.

hirdetés
Harry Stylest autóval üldözték rajongói
Fotó: SNL / Starity montázs

Harry Styles barátai és családja elmondása szerint két lábbal áll a földön és mindig igyekszik boldoggá tenni a rajongóit. Tegnap az SNL fellépése után a bennfentesek szerint nem volt a legjobb hangulatban, így, amikor hajnali háromkor elhagyta a helyszínt, több csalódott rajongó beszámolt arról, hogy nem állt le velük.

Styles egyik rajongója volt egy fiú is, aki ezután édesanyjának, nővérének és magának, Harrynek is dühös üzeneteket hagyott Twitteren, miszerint kimutatta a foga fehérjét és többet nem lesz a rajongója.

Felvetődik a kérdés: tartoznak-e a sztárok közös képpel a rajongóknak?

Ennek ellenére pár percen belül összeállt két lánnyal, akikkel közösen tízszer lógott be az afterpartyra, és tízszer lettek kihajítva. A meghívott vendégek között volt egy One Direction rajongói profil vezetője is, aki beszámolt arról, hogy az egyik alkalommal Styles hitelkártyájának is lába kelt, amit az asztalon hagyott, hiszen elvileg csak a barátai vették őt körbe. Erre az énekes bepánikolt és kiküldte utánuk a biztonsági őrét, aki megkérte a fiatalokat, szolgáltassák vissza az eltulajdonított értéket, mivel Harry nem szerette volna rájuk hívni a rendőrséget, csupán annyit kért, ne zaklassák tovább.

Másnap azonban kifigyelték a kocsiját, így, amikor a repülőtér felé tartott, hogy New Yorkból Londonba utazzon, és követni kezdték autóval. Természetesen ez a biztonsági őrnek és a sofőrnek is feltűnt, így egy idő után félrehajtottak és megkérték őket, hogy hagyják abba.

A rajongók követték Harryt kocsival. Dale kiszállt, megkérték őket, hogy hagyják abba, mire azt mondták, nem, ameddig nem kapnak fotót. Harry belement.
Ivanna volt az egyik a háromból: „Dale kiszállt és azt mondta, gyorsan köszönjünk, szóval kiszálltunk, kaptunk ölelést, majd Dale odafordult és megkért minket, ne kövessük őket most már”

Ivanna emellett elárulta, hogy Styles kedves volt annak ellenére is, hogy rákérdezett, tegnap őket látta-e az afterpartyn, illetve előző nap ők adták-e ki a járatának számát. Az esetet igyekezett elviccelni az énekes, továbbá a lány tagadta, hogy megfenyegették volna Harryt a képekkel, azonban arra nem válaszolt, hogy miért nyúlták le a hitelkártyáját vagy egyáltalán igaz-e a hír.

„Harry azt mondta a rajongóknak, megkaptátok, amit akartatok” – Ivanna tagad: „Lol ez nem igaz, de mindegy”
Hol a határ? Ivanna szerint összemosott: „Mind ugyanaz: futni a kocsija után, kimenni a reptérre, követni, várakozni a hotel előtt... Mindenki ezt csinálja, nyugodjatok már le”

Az eset után trendelt a Harry Stop Being So Nice, avagy Harry ne legyél már ilyen kedves.

Érdemes elgondolkodnia minden rajongónak, hogy mennyit ér egy közös kép.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek