Starity

Így hangzik a Sign of the Times élőben! + Bemutatta új dalát Harry Styles

2017. április 16. 07:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először csendült fel a Sign of the Times élőben, és ez volt Harry Styles első szólóelőadása is.

hirdetés

A Saturday Night Live megbecsült színpadán debütálhatott Harry Styles először. A comedy show David Bowie Let's Dancével indult, amit Jimmy Fallon adott elő, de Styles is megjelent a végénel. A műsor felénél majd megszólalt a Sign of the Times először élőben, és ezzel egyidejűleg bemutatta új bandáját is. Az énekes szemmel láthatóan izgult, azonban ez érthető, hiszen ez volt az első alkalom, hogy egyedül állt nagy közönség előtt a színpadon.

Harry ezután megjelent rövidebb cameókban, majd az est lezárásaként még egyszer színpadra állt. Előzetes pletykák ellenére nem a Kiwi című dalát adta elő (pedig előző nap kiwit és pizzát osztogattak az énekes megbízásából a várakozóknak), hanem az Ever Since New Yorkot.

I've been praying, I never did before / Understand, I'm talking to the walls / and I've been praying ever since New York / Oh, tell me something I don't already know

– hangzik a dalszöveg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek