Starity

Sofia Carsont nem lehet átverni! Már az elejétől tudta, mi van Dove Cameron és Thomas Doherty között

2017. április 25. 06:06   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sofia a People magazinnak vallott arról, hogy egyike volt azon keveseknek, akiket a szerelmesek beavattak abba, hogyan éreznek egymás iránt.

hirdetés
Sofia Carsont nem lehet átverni! Már az elejétől tudta, mi van Dove Cameron és Thomas Doherty között
Fotó: Starity Montage

Köztudott, hogy Sofia Carson és Dove Cameron az Utódok első részének forgatása óta jó barátságot ápol, így nem csoda, hogy megosztják egymással titkaikat és kibeszélik a pasiügyeiket is. Az utóbbi időben bőven akadt is téma köztük, hiszen Dove múlt októberben felbontotta a Ryan McCartanhoz fűződő jegyességét, majd Thomas Dohertyvel kezdett randevúzni.

A friss kapcsolatról február elején értesült a világsajtó, de a szerelmesek csak Valentin-nap környékén vállalták fel hivatalosan, hogy együtt vannak. Ismeretségük egyébként viszonylag friss, hiszen az Utódok 2. forgatása során ismerkedtek meg és szerettek egymásba, ám az kevéssé valószínű, hogy Doherty állna Cameron és McCartan szakításának hátterében.

Mint jó barátnő, Sofia volt azon elsők egyike, akik tudomást szereztek a kapcsolatról, mielőtt még a média kiszagolta volna azt. A kezdetekről a People magazinnak nyilatkozott nemrégiben.

A kezdet kezdete óta megvolt köztük a kémia. Mindenki előtt titok volt a kapcsolatuk engem kivéve. Olyasvalami volt ez, amit Dove jó ideig nem akart világgá kürtölni. Próbálta titkolni, de nyilvánvaló volt, mi van köztük

– magyarázta Sofia és hozátette: mindenben támogatja imádott kolléganőjét.

Mindig azt mondom, hogy amíg Dove boldog, addig én is az vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek