Starity

Emma Watson nem szeretné, ha az emberek azonosítanák a szerepeivel

2017. április 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves brit színésznő igyekszik különválasztani a magánéletét a karrierjétől, hogy az emberek ne skatulyázzák be.

hirdetés
Emma Watson nem szeretné, ha az emberek azonosítanák a szerepeivel
Fotó: Vanity Fair

Emma Watsont nemrég kolléganője, Jessica Chastain interjúvolta meg az Interview magazin számára, a beszélgetés során pedig ismét szót ejtett arról, miért nem beszél szívesen a szerelmi életéről, amit egyébként féltve őríz a kíváncsi tekintetektől.

Ez egyike azon dolgoknak, melyekkel jelenleg is küzdök. Dan[iel Radcliffe], Rupert [Grint] és én gyerekek voltunk még, amikor kiválasztottak minket ennek a tündérmesének a főszerepeire, és ami ezután történt velünk, az már önmagában is olyan volt, mint egy varázslat. A fentiek miatt az életem az emberek érdeklődési körének részévé vált, ami azt eredményezte, hogy még hevesebben akarom védeni. Amikor egy karakter szerepébe bújok, az embereknek félre kell tenniük a velem kapcsolatos hitetlenségüket és meg kell különböztetniük engem az általam életre keltett szereplőtől. Az, hogy nem engedem mindenkinek, hogy tudjon életem minden apró részletéről, annak a kísérletnek a része, hogy jól végezzem a munkámat

– magyarázta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek