Starity

Újra színpadon a Wellhello

2017. április 30. 19:07   |   Szerző: Récike2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fluor Tomi és Diaz népszerű produkciója, a Wellhello ismét turnézik az egész országban, illetve pár határon túli helyen is megfordulnak.

hirdetés

A Wellhello zenekar a decemberi évzáró buli után egy kis szabadságra ment, ám áprilistól újra találkozhatunk velük az országban. A fiúk az elmúlt három hónap alatt pihentek, nyaraltak és kikapcsolódtak, de természetesen új dalokat is írtak, amiket hamarosan biztosan hallhat a nagyközönség.

Áprilistól azonban újra turnéra indultak, a szerencsésebbek pedig már kapva kaptak az alkalmakon és a rossz idő ellenére is esőben, hidegben csápoltak a koncerteken. A srácok tevékenységeit, koncertjeit és élő bejelentkezéseit követhetjük az Instagramon valamint a Facebookon, hiszen sok mindent közvetítenek. A zenekar volt már ebben a hónapban Sopronban, Vecsésen, Miskolcon, Gyöngyösön, Győrben, Pécsett, valamint Egerbe is ellátogattak.

Íme a turné további állomásai:

05.05. Veszprém, Expresszó
05.06. Szeged, Jate
05.12. Bátorkeszi, Borfesztivál (SK)
05.13. Kiskunfélegyháza, Rocktár
05.19. Szolnok, Palacsintafesztivál
05.20. Sátoraljaújhely
05.26. Bős (SK)
05.27. Mosonmagyaróvár, Park
06.10. Budapest Park

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek