Starity

Jöhet a gyerek!

2010. május 02. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiss Orsolya (Kisó) és szerelme, Skrapits Erik között tombol a szerelem. Bár a korkülönbség közel 10 év, kapcsolatuk komolyságát jelzi, hogy már gondoltak a gyerekvállalásra is. Szerintük pár év múlva jöhet a baba.

hirdetés
Jöhet a gyerek!

Skrapits Erik, az ex No Thanx tagja 21 éves, míg párja, az ex VIVA műsorvezetője, Kisó idén tölti be a 30-at.

Kapcsolatuk akkor kezdődött, amikor Erik 18 éves volt, és az érettségi előtt állt. Szerelmük sokáig beszédtéma volt a bulvárújságok körében, és mindenki azt hitte, csak futó kapcsolat az övék. Ám 3 év után komolyabban gondolják a folytatást, mint ahogy azt remélték.

A szombathelyi énekes főiskolára jár, és a közeljövőben fitneszedzőként szeretne tevékenykedni, amibe barátnője is besegít, hiszen Kisó korábban műkorcsolyázó volt.

Erik a No Thanx együttesből való kilépése után szólókarrierbe kezdett, és el is készült legújabb dala is, ami - természetesen - szerelméről szól. A Vigyázó dal viszont negatív értékeléseket kapott mind a hallgatóság, mind a szakma körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek