Starity

Új albummal készül az Evanescence

2017. május 11. 16:04   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még idén megjelenik az Evanescence új albuma, amely egy teljesen új oldaláról mutatja majd be az együttest.

hirdetés
Új albummal készül az Evanescence

Az arkansasi csapat csaknem hat éve adta ki legutóbbi nagylemezét. Az elmúlt két évben fokozatosan kezdtek visszatérni a köztudatba – ismét világszerte adnak koncerteket, valamint tavaly egy válogatásalbumot is megjelentettek. Idén úgy tűnik, valóra váltják rajongóik álmát, és egy teljesen új koronggal örvendeztetik meg őket.

A várható újdonságra már több utalást is tett az Evanescence frontasszonya, Amy Lee. Pár hete egy dél-amerikai sajtókonferencián kollégáival elárulták, hogy jelenleg egy rendhagyó projekten dolgoznak, amit később egy hagyományos album követ majd. Az előbbiről tegnap az énekesnő rántotta le a leplet egy rövid videóval. Ebből megtudhattuk, hogy az album a Synthesis nevet kapta, és teljesen új oldaláról mutatja majd be az Evanescence-t.

Az album a Synthesis címet kapta. Azért neveztük el így, mert ez a szintézise, az ötvözése a természetesnek és a mesterségesnek, a múltnak és a jelennek

– magyarázta Amy, aki a videó további részében bővebben is kifejtette ezt a különleges elképzelést. Megtudhattuk, hogy az új korongon régi és új dalok egyaránt jelen lesznek, méghozzá megújult hangzásvilággal. A már megszokott stílust most hátrahagyja az együttes, helyette elektronikus és klasszikus eszközökhöz nyúlnak.

Hallhatóak lesznek tehát fúvósok és vonósok modern, elektronikus színezettel. Újfajta hangulatot, komolyságot teremt majd mindez, ami a lemezhez tartozó turnéra is hatással lesz.

Mind az album, mind a turné őszre várható. Egy teljes nagyzenekarral indulunk majd útnak, ti pedig készítsétek elő a legelegánsabb ruháitokat, és készüljetek fel arra, hogy megismerjétek az Evanescence egy eddig rejtett oldalát!

– zárta mondandóját az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek