Starity

5 sorozat, amit mindenképp nézned kell!

2017. május 14. 12:12   |   Szerző: Narrybitch

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Te is szeretsz sorozatot nézni, de már mindent kivégeztél? Megpróbáltunk 5 élményekben, és akciókban gazdag sorozatot összegyűjteni. Talán te is találhatsz egyet, ami tetszeni fog.

hirdetés

1. Shadowhunters – Árnyvadászok

Biztosan mindenki hallott már a Cassandra Clare által íródott árnyvadász történetekről. Fantasy kedveőinek abszolút ajánlott, árnyvadászok, vérfarkasok, boszorkánymesterek, és még sok alvilági lény és nephilim szórakoztat bennünket. A sikeres könyvsorozatból már film is készült, olyan szereplőkkel, mint Lily Collins, viszont sajnos folytatását már nem láthattuk. A sorozat 2016-ban kezdődött el, jelenleg a második évadánál tart. Június 6-án láthatjuk folytatását.

2. The 100 – A visszatérők

A The 100, magyarul Visszatérők című sorozat is egy sikeres regény alapján készült, Kass Morgan tollai alkották meg. A történet egy nukleáris háború után játszódik, az utolsó túlélői felmentek az űrbe. Az oxigén évek elteltével fogyni kezdett, majd úgy döntöttek 100, bűnös, feláldozható tinédzsert fognak leküldeni, hogy megnézzék a Föld élhető-e. Kiderül, hogy nincsenek egyedül, a Földnek végig voltak lakói, majd küzdelmeiket, és sikereiket figyelhetjük. A CW 2014 óta sugározza, jelenleg a negyedik évad utolsó részeit láthatjuk hetente. Berendelték az ötödik évadot, aminek augusztusban kezdik forgatását. Valószínűleg 2018-ban fog kerülni a képernyőkre.

3. Faking It – Simlis Spinék

Egy 2014-es vígjáték-sorozatról beszélünk. Két gimnáziumos lány a főszereplője, akiket észre sem vesznek, de ők népszerűek szeretnének lenni. A vezető személyiségű Karma, kitalálja, hogy játsszák el, hogy ő megvakult, majd mikor ez nem válik be, megjelennek a suli két legmenőbb fiújának házibuliján. Leszbikus párnak nézik őket a fiúk, majd ezt elkezdik terjeszteni, és másnapra azt veszik észre, hogy minden körülöttük forog. Amy először nem szeretne belemenni, de Karma ráveszi, ezért egy párnak tettetik magukat. Majd közben Amy rájön, hogy beleszeretett legjobb barátnőjébe. A sorozat 2016-ban a harmadik évaddal befejeződött kevés nézettsége miatt.

4. How to get away with murder? – Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?

A sorozat főszereplője Annalise Keating, aki a philadelphiai egyetemen, jogi karon professzori állást tölt be. Diákjaival a „Hogyan lehet megúszni egy gyilkosságot?” című szemináriumán saját eseteit elemezi. Minden évben kinevez öt diákot, akik a fő segítői lesznek, azonban ezért küzdeni kell, majd miután ez megtörtént relytéjes gyilkosságok nyomába erednek, és bűnökbe csöppennek bele. A sorozat 2014-ben kezdődött, jelenleg harmadik évadánál tart. 

5. True Blood – Inni és élni hagyni

Charlaine Harris 10 részes könyvsorozata után, 2008-ban az HBO által bemutatásra került az ebből rendezett sorozat is. Főszereplője Sookie Stackhouse, aki a Bon Temps nevű kisvárosban él. Kiderül, hogy a vámpírok tényleg léteznek, majd előállítanak tömeg gyártott szintetikus vért, hogy szükségleteiket fedezzék. Mindenki döntött már, hogy melyik oldalra áll. A vámpírokéra, vagy ellenük lesz? Azonban Bon Temps még nem döntött. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film tv sorozat
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek