Starity

Megvan, ki váltja Ross Butlert a Riverdale-ben

2017. május 15. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rossnak nem kell aggódnia, Reggie Mantel szerepe ugyanis jó kezekben lesz az utódjánál.

hirdetés
Megvan, ki váltja Ross Butlert a Riverdale-ben
Fotó: The CW

Ross Butler a közelmúltban vallott arról, milyen nehéz volt döntést hoznia, amikor a Riverdale- és a 13 okom volt-beli karaktere közül kellett választania. Előbbi sorozat ugyanis már készen állt a második évad forgatásának megkezdésére, utóbbit azonban akkor még be sem rendelték egy következő évadra. Ross mindenesetre úgy gondolta, megéri kockáztatni és Zach Dempsey, valamint a 13 okom volt mellett határozott. Bátorsága meghozta gyümölcsét: a Netflix valóban berendelte a folytatást, ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy el kell hagynia a Riverdale-t.

Imádtuk Ross munkáját, amit Reggie-ként végzett, de más projektekkel szembeni elköteleződése miatt nem alkalmazhatjuk a továbbiakban, bármennyire is szeretnénk. A követező évadban több szerepet akarunk adni Reggie-nek – elvégre mégiscsak Archie riválisa –, és mert Ross nem lesz elérhető, új Reggie-t keresünk. Nem lesz könnyű dolga az utódjának, de hiszünk abban, hogy találunk egy olyan színészt, aki legalább annyira vicces és szexi, mint Ross, neki pedig természetesen a legjobbakat kívánjuk

– nyilatkozta Roberto Aguirre-Sacasa kreátor az E! Online-nak.

Charles Melton személyében azóta a készítők meg is találták az utánpótlást. Őt a Glee – Sztárok leszünk!, illetve az Amerikai Horror Story: Hotel című sorozatokból ismerheti a közönség, és várhatóan már a második évad első részében fel fog bukkanni.

Ross Butler szerepét Charles Melton veszi át I Fotók: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek