Starity

A 7. évaddal véget ér az Új csaj

2017. május 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2017-2018-as szezonban ugyan még képernyőn lesz a széria, a hetedik évaddal azonban végleg véget ér a történet.

hirdetés

Fotó: Fox

Márciusban még csak pusmogtak arról, hogy talán már nincs mit kihozni az Új csaj című sorozatból, mostanra azonban biztossá vált, hogy véget ér. A Fox csatorna mindenesetre még berendelte a hetedik évadot, de leszögezte, hogy ezt követően nincs tovább: a készítőknek el kell varrniuk a szálakat.

A döntés hátterében egyébként az alacsony nézettség áll, ugyanis sokan később, más platformokon, és nem az anyacsatornán nézik az Új csajt. Összehasonlításképp megemlítendő, hogy míg az első évadra több, mint nyolcmillióan voltak kíváncsiak, addig a hatodik évad mindössze kétmilliós nézettséget produkált, de természetesen az sem segített, hogy a főszereplőt alakító Zooey Deschanel kisbabája születése miatt az ötödik évad ideje alatt hosszabb időre lekerült a képernyőről, hiányát pedig még a mindig dögös Megan Fox sem tudta megfelelően pótolni.

A sorozat hatodik évadának fináléja április elején került sugárzásra, a folytatásra pedig minden bizonnyal őszig még várnunk kell.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek