Starity

Klippremier: DragonForce – Ashes of the Dawn

2017. május 15. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken kerül a boltok polcaira a speed metált játszó legendás csapat új korongja.

hirdetés

Pénteken végre felvirrad a nagy nap a DragonForce rajongói számára, ugyanis a legendás csapat piacra dobja legújabb stúdiólemezét, a Reaching Into Infinityt. A hét végén érkező korongról egyébként két dal már meghallgatható, a Judgement Day, valamint a Curse of Darkness című számok képében, melyekhez a mai napon egy újabb tétel csatlakozott.

A csapat az utóbbi időben többször is kijelentette már, hogy ezúttal az eddigi legváltozatosabb albumukat készülnek a hallgatóság elé tárni, nemcsak azzal, hogy a kiadvány több sokszínűséget visel majd magán, mint elődjei, hanem Marc Hudson énekes hangjával is kísérleteztek egy kicsit – elmondásuk szerint a végeredmény felettébb meghökkentő, és egyben brutális lesz.

A brit hatos a megleptések híve, így pénteken elárulták, hogy a mai napon egy vadonatúj kisfilmmel rukkolnak elő, ami az Ashes of the Dawn című számhoz készült, és mivel a srácok semmit sem bíznak a véletlenre, a múlt héten már bele is tekinthettünk a különleges képi világgal rendelkező videó néhány másodpercébe – most viszont már a teljes klip megtekinthető a DragonForce hivatalos YouTube-csatornáján. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek