Starity

Visszatért a VIXX

2017. május 15. 18:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maximum fordulatszámon pörög a VIXX – negyedik középlemezével és új klippel jelentkezett a dél-koreai formáció!

hirdetés
Visszatért a VIXX
Fotó: Jellyfish Entertainment

A tavalyi évben egy évet felölelő VIXX 2016 CONCEPCION nevezetű projektbe vágta a fejszéjét a csapat, melynek keretei között több alkalommal is visszatértek. A projekt gyümölcse két kislemez (Zelos és Hades) és egy EP (Kratos) lett, amik egy speciális válogatásalbum (KER) képében is kiadatásra kerültek plusz egy új dallal.

A fennállása ötödik évfordulóját ünneplő formáció számára az idei évben sincs megállás, ugyanis ismét új anyagnak örülhetnek a Starlightok. A beharangozás, a koncepcióképek és az előzetesek után végül május 15-én 桃源境 (Shangri-La / 도원경; Do Won Kyung) címre keresztelt negyedik középlemezével és a korong névadó dalához készült videoklippel jelentkeztek.

Az EP ezúttal hat dalt sorakoztat fel [beleértve a 도원경(桃源境) instrumentális változatát], s megírásukban ahogy szinte, mint mindig kivetette a részét Ravi.

Íme a dallista:

  1. 도원경(桃源境)
  2. INTO THE VOID
  3. Black Out
  4. 다가오네
  5. 우리에게
  6. 도원경(桃源境) (Instrumental)

A kiadvány fizikai formátumban kétféle verzióban szerezhető be: Birth Flower és Birthstone.

A digitális, illetve a kétfajta fizikai formátum borítóképei

Érdekesség, hogy a csapat koncepcióképei is két részre oszthatók: birth flower (minden hónapot egy-egy virág jellemzi, virághoroszkópnak is lehetne hívni) és birthstone (születési hónapra utaló drágakő): N (június – lonc, gyöngy), Leo (november – hibiszkusz, topáz), Ken (április – hérics, gyémánt), Ravi (február – japánciprus, ametiszt), Hongbin (szeptember – almafa, zafír), Hyuk (február – levendula, rubin).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek