Starity

Csúszik a T-ara visszatérése

2017. május 15. 18:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rossz hír a Queen's-ek számára: júniusra csúszott a beígért T-ara májusra ígért visszatérése, valamint két tag (Boram és Soyeon) szerződése lejárta végett nem tart a csapattal.

hirdetés
Csúszik a T-ara visszatérése
Fotó: EMI Music Japan Inc.

Korábban megírtuk, hogy a T-ara májusban adja ki utolsó hatos felállású lemezét, hiszen Boram és Soyeon nem újított szerződést az MBK Entertainmenttel. Május hetedikén az ügynökség közleményben jelentette be, hogy júniusra várható a korong megjelenése, Boram és Soyeon azonban nem tart a többiekkel:

A visszatérés részleteinek megbeszélése közben nem sikerült kielégítő megállapodást kötnünk Borammal és Soyeonnal, s az eredeti tervek ellenére ők nem csatlakoznak a T-ara utolsó visszatéréséhez. Mivel így nem használhatjuk fel Boram és Soyeon felvételeit, ebből adódóan a többieknek újra fel kell vennie a dalokat, s emiatt elhalasztjuk visszatérésüket. Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen szomorú hírt kellett veletek, a rajongókkal közölnünk. A visszatérés pontos dátumra egyelőre nem tisztázott, de júniusra tervezzük a négy megmaradt taggal (Hyomin, Qri, Jiyeon, Eunjung).

Az MBK Entertainment képviselője május nyolcadikán csalódottságát fejezte ki a Sports Chosunnak:

Boram és Soyeon értesített bennünket távollétükről. Való igaz, hogy a csapat ütemterve a szerződésük lejárta utánra [május 15] lett terveztve, viszont hónapokkal előtte megbeszéltük a részleteket. Ez az egyoldalú döntésük [hogy nem jelennek meg] mordortalan, hiszen ezzel megszegték igéretüket, amit rajongóiknak és ügynökségünknek tettek

– olvasható a bejegyzésben, ami így folytatódik:

Sajnálatos, hogy a dolgok így értek véget, de a tervezett ütemterv távollétükben is megtartásra kerül [a japán fellépések], de emiatt ügynökségünknek komoly károkkal kell szembenéznie. Ez egy olyan felelőtlen tett, amellyel nemcsak megszegték ígéretüket, hanem elvették a nemzetközi rajongóktól azt, hogy utoljára lássák a T-ara teljes [azaz hatfős] felállását. Mindezek ellenére csak a legjobbakat kívánjuk Boramnak és Soyeonnak, akik az elmúlt kilenc évben oszlopos tagjai voltak a T-arának.

Megjegyzés: eredetileg a május 12-ei, 13-ai és 14-ei tajvani és a május 20-ai és 24-ei japán koncerteken + a visszatérésben is részt vesz Boram és Soyeon, de később kiderült, hogy csak a tajvani fellépéseken jelennek meg. A rajongók akkor láthatták utoljára a T-ara hatos fellállását.

A formáció utolsó lemeze (korábbi információk szerint) 666 címmel tehát júniusban várható, de lehetséges, hogy ezek után címváltoztatás is lesz. A visszatérés után kettő vagy három hétig népszerűsítenek, s annak befejeztével Qri, Hyomin, Eunjung és Jiyeon egyéni tevékenységeire (szólózás, színészet) koncentrálnak majd. Az idolok 2017 decemberéig újítottak szerződést az MBK Entertainmenttel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek