Starity

Csúszik a T-ara visszatérése

2017. május 15. 18:06   |   Szerző: silenc

Rossz hír a Queen's-ek számára: júniusra csúszott a beígért T-ara májusra ígért visszatérése, valamint két tag (Boram és Soyeon) szerződése lejárta végett nem tart a csapattal.

hirdetés
Csúszik a T-ara visszatérése
Fotó: EMI Music Japan Inc.

Korábban megírtuk, hogy a T-ara májusban adja ki utolsó hatos felállású lemezét, hiszen Boram és Soyeon nem újított szerződést az MBK Entertainmenttel. Május hetedikén az ügynökség közleményben jelentette be, hogy júniusra várható a korong megjelenése, Boram és Soyeon azonban nem tart a többiekkel:

A visszatérés részleteinek megbeszélése közben nem sikerült kielégítő megállapodást kötnünk Borammal és Soyeonnal, s az eredeti tervek ellenére ők nem csatlakoznak a T-ara utolsó visszatéréséhez. Mivel így nem használhatjuk fel Boram és Soyeon felvételeit, ebből adódóan a többieknek újra fel kell vennie a dalokat, s emiatt elhalasztjuk visszatérésüket. Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen szomorú hírt kellett veletek, a rajongókkal közölnünk. A visszatérés pontos dátumra egyelőre nem tisztázott, de júniusra tervezzük a négy megmaradt taggal (Hyomin, Qri, Jiyeon, Eunjung).

hirdetés

Az MBK Entertainment képviselője május nyolcadikán csalódottságát fejezte ki a Sports Chosunnak:

Boram és Soyeon értesített bennünket távollétükről. Való igaz, hogy a csapat ütemterve a szerződésük lejárta utánra [május 15] lett terveztve, viszont hónapokkal előtte megbeszéltük a részleteket. Ez az egyoldalú döntésük [hogy nem jelennek meg] mordortalan, hiszen ezzel megszegték igéretüket, amit rajongóiknak és ügynökségünknek tettek

– olvasható a bejegyzésben, ami így folytatódik:

Sajnálatos, hogy a dolgok így értek véget, de a tervezett ütemterv távollétükben is megtartásra kerül [a japán fellépések], de emiatt ügynökségünknek komoly károkkal kell szembenéznie. Ez egy olyan felelőtlen tett, amellyel nemcsak megszegték ígéretüket, hanem elvették a nemzetközi rajongóktól azt, hogy utoljára lássák a T-ara teljes [azaz hatfős] felállását. Mindezek ellenére csak a legjobbakat kívánjuk Boramnak és Soyeonnak, akik az elmúlt kilenc évben oszlopos tagjai voltak a T-arának.

Megjegyzés: eredetileg a május 12-ei, 13-ai és 14-ei tajvani és a május 20-ai és 24-ei japán koncerteken + a visszatérésben is részt vesz Boram és Soyeon, de később kiderült, hogy csak a tajvani fellépéseken jelennek meg. A rajongók akkor láthatták utoljára a T-ara hatos fellállását.

A formáció utolsó lemeze (korábbi információk szerint) 666 címmel tehát júniusban várható, de lehetséges, hogy ezek után címváltoztatás is lesz. A visszatérés után kettő vagy három hétig népszerűsítenek, s annak befejeztével Qri, Hyomin, Eunjung és Jiyeon egyéni tevékenységeire (szólózás, színészet) koncentrálnak majd. Az idolok 2017 decemberéig újítottak szerződést az MBK Entertainmenttel.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek