Starity

Katy Perry mentor lesz az újrainduló American Idolban

2017. május 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-jelölt énekesnő a Twitteren erősítette meg a pletykákat: valóban beül a 2018-ban újrainduló tehetségkutató mentori székébe.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy állítólag az American Idol munkatársai már megkeresték Chris Daughtryt azzal kapcsolatban, hogy nem térne-e vissza a műsorba ezúttal mentorként, és ezzel egyidőben Katy Perry neve is felmerült esetleges bíraként. Nem sokkal később az énekesnő hivatalosan is megerősítette, hogy bizony igent mondott a felkérésre, így ő az első leszerződtetett mentora a 2018-as szezonnak.

Nagyon megtisztelve érzem magam és izgatott vagyok, hogy én lehetek az első mentor, aki folytathatja az American Idol hagyományát, nevezetesen, hogy valóra válthatom hihetetlen tehetségek és valódi személyiségek álmát. Mindig figyelemmel követem az új zenéket és imádok csiszolatlan gyémántokat felfedezni

– nyilatkozta egy közleményben az énekesnő.

Fotó: ABC

Az American Idol 15 sikeres évad után tavaly került le a Fox műsoráról, a későbbiekben azonban átkerül az ABC repertoárjába, mely csatorna amúgy is híres a realityjeiről, gondoljunk csak a Dancing with the Stars (Szobat est láz) és a The Bachelorette (A nagy Ő) című műsorokra. Arról egyelőre nincs információ, hogy kik foglalnak majd helyet Perry mellett a tehetségkutató mentori székeiben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek