Starity

Megjelent a DragonForce új albuma

2017. május 22. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon került a boltok polcaira a speed metált játszó legendás csapat új korongja.

hirdetés
Megjelent a DragonForce új albuma
Fotó: Facebook/DragonForce

Végre felvirradt a nagy nap a DragonForce rajongói számára, ugyanis a legendás csapat piacra dobta legújabb stúdiólemezét, a Reaching Into Infinityt. A néhány órája debütált korongról egyébként három dal jelent meg előzetesként, a Judgement Day, a Curse of Darkness, valamint az Ashes of the Dawn című számok képében –, utóbbihoz kisfilm is készült, ami hétfőn, azaz május 15-én került bemutatásra.

A csapat az utóbbi időben többször is kijelentette már, hogy ezúttal az eddigi legváltozatosabb albumukat készülnek a hallgatóság elé tárni, nemcsak azzal, hogy a kiadvány több sokszínűséget visel majd magán, mint elődjei, hanem Marc Hudson énekes hangjával is kísérleteztek egy kicsit – elmondásuk szerint a végeredmény felettébb meghökkentő, és egyben brutális lesz.

Hogy mennyi valóságértéke van annak, amit a britek oly sokszor említettek, az a mai nappal kezdődően kiderül, ugyais a teljes lemez meghallgatható a DragonForce hivatalos Deezer-oldalán, továbbá néhány telefonos applikáción keresztül már le is tölthető. Maga az újdonság egyébként mindösszesen tizenegy dalt sorkakoztat fel, melyek nem csak új színpombában tündökölnek, hanem a már jól megszokott módon, ezúttal is a hosszú gitárszólóktól fűtöttek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek