Starity

Katy Perry úgy érzi, végre megfizetik

2017. május 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő elsőként csatlakozott a jövőre újrainduló American Idol című tehetségkutató műsorhoz, méghozzá igen szép összegért.

hirdetés

A minap hozták nyilvánosságra, hogy nem kevesebb, mint 25 millió dollárért (~ 6.7 milliárd forint) lesz mentor Katy Perry, ezzel pedig magasan a legfizetettebb tehetségkutatóssá válik. Az énekesnőnek korábban is ajánlottak szerződést a műsor készítői – vendégszerepelt is korábban – ám most először döntött úgy, hogy egy egész évadra csatlakozik, hogy tapasztalatait megosztva segítse a tehetségek új generációját.

A 103.5 KTU rádióállomás műsorvezetője, Carolina Bermudez nemrég arról faggatta Katyt, nem zavarja-e, hogy kitutódott, mennyit fizetnek neki vagy épp ellenkezőleg: úgy gondolja, megérdemel minden egyes pennyt, mire ekképp felelt az énekesnő:

Büszke vagyok rá, hogy megfizetnek, mint nőt [arra utal, hogy Amerikában még mindig alulfizetik a nőket a férfiakkal szemben – a szerk.]. És tudod miért? Mert sokkal többet fizetnek nekem, mint bármelyik férfinak a műsor eddigi történetében. Amúgy imádom a férfiakat. Egy megfizetett nő vagyok, aki készen áll egy gyönyörű férfira

– magyarázta Perry, majd a viccet félretéve így folytatta:

Nagyon szerettem volna csatlakozni ehhez a műsorhoz, de a megfelelő időben. Mindig így volt. Évek óta tárgyaltunk róla, de sosem volt itt az ideje, most azonban, hogy az Idol új helyre költözik... [A Fox csatorna helyett az ABC-n folytatódik – a szerk.] tökéletes! Olyan mentor leszek, amilyen mindig is voltam, nem túl ítélkező. Építő jellegű kritikákkal szolgálok majd. Az igazság az, hogy bár udvarias vagyok, de egyúttal tárgyilagos és gyakorlatias is. Ez a show arról szól, hogy igazi tehetségeket találjunk, álmokat váltsunk valóra, és emellett hallgassuk is meg a versenyzők történetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek