Starity

Charlie Puth Lea Michele-lel randizik?

2017. június 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlie-t és Leát vasárnap este Hollywoodban, egy étteremben csípték el a fotósok.

hirdetés

Ha Hollywoodban jár az ember, nem árt, ha nyitva tartja a szemét, hiszen bármelyik sarkon belefuthat egy-egy világsztárba. Vasárnap például Charlie Puth-ot és Lea Michele-t sikerült megörökíteniük a fotósoknak, akik édes kettesben vacsoráztak egy neves étkezdében, majd onnan együtt távotak.

A történtek fényében – ahogy ilyenkor szokás – megindultak a találgatások azt illetően, hogy szimplán baráti vagy romantikus-e a viszonyuk, egyesek azonban úgy vélik, a pár egy jövőbeni közös duettet tervez. Hogy mi az igazság, azt csak ők tudják, mindenesetre érdekes pár lennének ők ketten együtt.

Fotók: SPLASH

Ami szerelmi életüket illeti, Charlie úgy fél éve szakított Bella Thorne színésznővel egy rövid, ám annál intenzívebb kaland után, ami igen csúnya véget ért; Lea ezzel szemben majdnem egy éve szingli – legutóbbi pasijával, Robert Buckley-val két hónap randizás után szakított 2016 júliusában.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek