Starity

Scarlett Johansson újra randizik

2017. június 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem sokáig búslakodott zátonyra futott házassága miatt – újra randizik!

hirdetés

Scarlett Johansson januárban adta be a válókeresetet férje, Romain Dauriac ellen, mostanra pedig túl is lépett rajta. Múlt szombaton ugyanis Colin Jost humoristával látták együtt New Yorkban, a The East Pole étteremben, ahová kézen fogva érkeztek. Scarlett kacsát fogyasztott tésztával, Colin pedig sügért rendelt. A vacsora végeztével a pár még felhörpintett pár koktélt, közben pedig jóízűen elcsevegtek egymással.

A szerelmeseket május 20-án is elcsíphették a szerencsések, ugyanis a Saturday Night Live-ban való szereplésük után együtt mulattak egy bárban, ahol néhány csók is elcsattant közöttük. 

Colin alig hiszi el, hogy ekkora mázlista! Tisztában van azzal, hogy a SNL megnyitotta előtte az ajtókat, és lehetőséget biztosít számára olyan emberek körében mozogni, akiknél alapvetően semmi esélye sem lenne. Ez a helyzet Scarlett-tel is. Scarlett két lábbal a földön járó típusú lány, nagyon laza és jófej, teljesen rá van hangolódva Colin humorára, ő pedig igyekszik nem elcseszni a dolgokat nála. Úgy érzi, megütötte Scarlett-tel a főnyereményt. Amikor csak ideje engedi, találkozgat vele, és igyekszik megadni a kellő figyelmet, ami egy párkapcsolat beindításához szükséges. Nagyon boldog és mindent megtesz azért, hogy a kapcsolat működőképes legyen

– nyilatkozta egy, a humoristához közel álló barát.

via Us Weekly, HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek