Starity

Kiakadtak rajongói Lucy Hale-re

2017. június 19. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárját az Instagramon közzétett hozzászólása miatt ostromolják.

hirdetés

Lucy Hale tegnap, apák napja alkalmából osztott meg magáról és édesapjáról egy régebbi képet, majd rajongói kiszúrták, hogy a hozzászólás szekcióban beszólt saját magának, és azt írta, ugh milyen kövér voltam. A komment sokak figyelmét megragadta, és többen is kifejezték egyet nem értésüket, mondván, hogy a színésznő mindig nagyon csinos volt, és ezzel a kiírással nem épp pozitív példát mutat rajongóinak, akik közül sokan küzdenek önértékelési zavarokkal.

Fotó: Instagram / Lucy Hale (screenshot)

Miért hívod kövérnek magad? Most és mindig gyönyörű vagy és voltál! Talán most vékonyabb vagy, mint anno, de sosem voltál kövér. Hány fiatal lány fogja látni a kommentedet, aki felnéz rád. Gondolj rájuk, mielőtt posztolnál

– írta az egyik felhasználó, míg egy másik így fogalmazott:

Kövér? Ez az, amit leszűrsz erről az édesapáddal közösen készült gyönyörű képről? Nem voltál kövér, és még ha az is lettél volna, kit érdekel? Hány fiatal lány látja ezt, aki követ téged? Sóhaj.

Lucynak már csak azért is illene visszafogottabban fogalmaznia, hiszen egyik legjobb barátnője, Troian Bellisario korábban anorexiás volt, így hozzá különösen közel áll a testképzavar és a meg nem érettség érzése.

Úgy találtam, hogy sokan azt gondolták, hogy a koplalás számomra arról szól, hogy veszítsek a súlyomból, vékony legyek, és képtelen voltam megértetni velük, hogy az egész a kontrollról, az irányításról szólt. Még azok sem értettek meg, akik a legjobban szerettek – ide értve a szüleimet és a barátomat

– nyilatkozta egy interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek