Starity

Troian Bellisario: „Még azok sem értettek meg, akik a legjobban szerettek”

2017. május 31. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves sorozatsztár megnyílt étkezési problémáival kapcsolatban, és őszintén mesélt arról, milyen érzés volt, hogy nem tudta megértetni magát a szeretteivel.

hirdetés

Troian Bellisario egy gyönyörű, fiatal, sikeres és ambíciózus nő, aki igyekszik a lehető legtöbbet, legjobbat kihozni magából, ám arról csak ritkán mesél, milyen elképesztő harc áll mögötte, melyet étkezési problémáival vívott. Tapasztalairól Feed címmel forgatott filmet, melynek forgatókönyvét ő maga írta, a főszerepet pedig a Harry Potter sztárja, Tom Felton játssza mellette.

Úgy találtam, hogy sokan azt gondolták, hogy a koplalás számomra arról szól, hogy veszítsek a súlyomból, vékony legyek, és képtelen voltam megértetni velük, hogy az egész a kontrollról, az irányításról szólt. Még azok sem értettek meg, akik a legjobban szerettek – ide értve a szüleimet és a barátomat

– nyilatkozta Troian az Interview magazinnak korábbi élményeiről, melyek nagyban meghatározták felnőttkorát is. Saját bevallása szerint a saját tapasztalatok ihlette Feed története már azelőtt megfogalmazódott a fejében, hogy szerepet kapott volna a neki világsikert hozó Pretty Little Liarsben, de a sorozat forgatása miatt nem volt ideje önálló projektjére fókuszálni.

Őszintén szólva ez egy folyamatos küzdelem, különösen egy olyan nő számára, aki egy olyan műsorban szerepel, melynek címében benne van a pretty (csinos) szó. Néha úgy érzem, túl keményen próbálkozok ott, ahol oda sem illek. Elnézve Lucyt, Shay-t és Ashley-t azt gondolom, Mit keresek én ebben a műsorban?. Néha csalónak érzem magam, mert nem vagyok olyan, mint a többiek. Nem úgy öltözködök, ahogy ők és a hajamat sem tudom megcsinálni. Abban a pillanatban, hogy véget ér a forgatás, igyekszem mihamarabb visszaváltozni önmagammá. Kifestem a szemem és felveszem a szakadt nacimat. Segít, ha a saját ruháim vannak rajtam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek