Starity

Túl a 400 ezres nézőszámon a Kincsem

2017. június 29. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusban került bemutatásra a Herendi Gábor rendezésében készült kalandfilm, amely sikert sikerre halmoz. Blaskovich Ernő és Kincsem története elnyerte a magyarok szívét.

hirdetés
Túl a 400 ezres nézőszámon a Kincsem
Fotó: Fórum Hungary

Több mint három hónap telt el a Kincsem márciusi premiere óta, amely a kezdetek óta igen sikeres – a bemutató után tíz nappal a film már százezres nézettségnél járt. A magas nézőszámnak és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a csodaló történetét a Cannes-i fesztiválon is bemutatták. 

A Nagy Ervin és Petrik Andrea főszereplésével készült kalandfilm iránti érdeklődés az idő előrehaladtával sem csökkent. A múlt héten a csodaló története elérte a négyszázezres nézőszámot, ezzel pedig az elmúlt kilenc év legsikeresebb magyar filmjévé vált. (Az Origo beszámolója szerint utoljára a Valami Amerika 2 – melynek rendezője szintén Herendi Gábor volt – produkált ekkora nézettséget a hazai alkotások közül.)

A film főszereplői: Petrik Andrea és Nagy Ervin  I Fotó: Fórum Hungary

A közönségkedvenc film rendezője a Facebookon mondott köszönetet a közönségnek:

Köszönöm a nézőknek azt a rajongást, amivel a Kincsemet körülveszik. Hallatlan jó érzés, és a film készítésének minden fáradtságos percét feledteti. Boldog vagyok, hogy örömet okoztunk.

Külön örömre ad okot továbbá, hogy a Kincsem már több mint két hónapja az idei év legnézettebb filmje Magyarországon, megelőzve ezzel az olyan produkciókat, mint A sötét ötven árnyalata, a Halálos iramban 8 vagy A szépség és a szörnyeteg. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek