Starity

Visszatért a Stellar

2017. június 29. 06:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az immáron ötfős csapatként tevékenykedő Stellar új stílussal jelentkezett visszatérésekor.

hirdetés

A tavalyi évben egy januári középlemeznek (Sting) és egy júliusi kislemeznek (Cry) örülhettek a Stellar rajongói, azóta zenei téren csend volt a házuk táján, így tűkön ülve várták újdonságukat. Májusban érkezett az információ, miszerint nyári visszatérésre készülnek, valamint Soyoung személyében ötfősre bővült a formáció, aki akkor fog bemutatkozni.

A beharangozás, a koncepcióképek és a videoklipelőzetes után végül június 27-én elérkezett a visszatérés időpontja. A csapat új középlemeze Stellar into the world címmel került a boltok polcaira, amit a 세피로트의 나무 (Archangels of the Sephiroth) című dallal fognak népszerűsííteni, melyhez természetesen rövidfilm is készült.

A kiadványra összesen öt szerzemény került [beleértve a 세피로트의 나무 (Archangels of the Sephiroth) instrumentális változatát], melyek közül a Twinkle címűt Gayoung írta a rajongók számára és róluk is nevezte el.

A dallista:

  1. 세피로트의 나무 (Archangels of the Sephiroth)
  2. 왜 때문에
  3. The Wave
  4. Twinkle
  5. 세피로트의 나무 (Archangels of the Sephiroth) (Instrumental)
A borítókép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek