Starity

Ariel Winter: „Nem vagyok ribanc!”

2017. július 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család 19 éves sztárjának elege lett abból, hogy folyton öltözködése miatt piszkálják.

hirdetés

Ariel Winter büszke az alakjára, így azt gyakran közszemlére is teszi a közösségi oldalakon, sokan azonban – köztük édesanyja is – nem nézik jó szemmel, hogy túl rövid nadrágokba és crop topokba bújik. A színésznő azonban fittyet hány az emberek véleményére, az utálkozóknak pedig egy üzenet képében vágott vissza a Twitteren keresztül.

Nagyon dühös vagyok amiatt, hogy azt a tényt állítják fókuszba, hogy én rövidnadrágokat viselek, és ezt úgy állítják be, hogy belepréselem magam, mintha nekem nem is illene ilyesmit viselnem. NYÁR VAN. Tegyétek túl magatokat rajta! Meleg van, nyilvánvaló, hogy minimális ruhában jelenek meg. Nem fogok garbót viselni, csak hogy eleget tegyek bárkinek is. Nem vagyok ribanc, csak mert sortot hordok és trikót. Normális lány vagyok. És nem préselem bele magam semmibe. A cuccaim passzolnak rám, és minden, amit csinálok, rendben lévő. Kérlek, hagyjátok békén a fiatal lányokat! Csak éljük az életünket. Nagyon nyugtalanító, hogy manapság az ilyen dolgokkal is meg kell küzdenünk. Kérlek, ne kritizáljatok senkit azért, amit tesz

– üzente Ariel.

Vajon tényleg így öltözik egy normális lány? I Fotók: Instagram / Ariel Winter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek