Starity

Ismét forgat a The Walking Dead stábja

2017. július 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napokig állt a sorozat új évadának forgatása, miután halálos balesetet szenvedett egy kaszkadőr.

hirdetés

Nemrég számoltunk be a John Berneckert ért súlyos balesetről, melynek során a férfi Austin Amelióval forgatott és egy hat méter magas erkélyről leesett – olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy hiába szállították kórházba, nem sokkal később életét vesztette. Ahogy rokonait és barátait, úgy a The Walking Dead stábját is nagyon megviselte az eset, hiszen nagyra tartották, szerették és tisztelték a kaszkadőrt és munkásságát.

A stáb a gyász miatt úgy döntött, szünetet rendel el a forgatásban, így napokig nem álltak kamerák elé a színészek, hogy legyen egy kis idejük feldolgozni a tragédiát. Az ET nem sokkal ezelőtt úgy számolt be, hogy a sorozat készítői újrakezdték a munkát és teljes erőbedobással dolgoznak az október végén képernyőre kerülő nyolcadik évadon.

A 33 éves fiatalember egy veszélyes jelenet forgatása során szerzett szérülések következtében vesztette életét – szerettei felajánlották a szerveit donornak, hogy azokkal életeket mentsenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek