Starity

Evan Rachel Wood durván kiosztotta Ben Afflecket

2017. július 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Westworldben nyújtott alakításáért Emmy-díjra jelölt színésznő a Twitteren tette helyre kollégáját egy korábbi nyilatkozata miatt.

hirdetés

Evan Rachel Wood kiakadt! A 29 éves színésznő nemrég kezébe vette a Paper magazin legfrissebb számát, melynek hasábjain Kevin Smith, az 1997-ben bemutatott Comic strip – Képtelen képregény rendezője elárulta, hogy a film sztárja, Ben Affleck annak idején úgy nyilatkozott, hogy

Amikor egy férfi megcsókol egy másik férfit, az állítja a legnagyobb kihívás elé az adott színészt.

Evan minden bizonnyal nem értett egyet ezzel a húsz éve tett kijelentéssel, melyre ekképp reagált a Twitteren:

Próbáld ki, milyen, amikor megerőszakolnak egy jelenetben. Nőj fel, Ben! A témához kapcsolódik, hogy azt hiszitek, mi, nők szívesen megcsókoljuk azokat a férfiakat, akiket meg kell. Csak mert férfi-nő közötti csók, az nem jelenti azt, hogy élvezzük is. Öhöm

– írta a színésznő, noha az a fent említett lap cikkéből nem derült ki, hogy kollégája azóta is így vélekedik-e az azonos neműek csókjáról.

A téma egyébként több okból is érzékenyen érinti a színésznőt: egyrészt biszexuális, ami miatt bevallása szerint már több ízben is érték negatív atrocitások; másrészt épp tavaly hozta nyilvánosságra, hogy két ízben is megerőszakolták korábban – az egyik elkövető az egyik barátja volt, a másik egy bár tulajdonosa.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek