Starity

Klippremier: Exit Eden – Impossible

2017. július 22. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Somerville új zenekara augusztusban dobja piacra debütáló lemezét, néhány órája pedig egy újabb dalt tettek közzé.

hirdetés

Az Avantasiában is tevékenykedő Amanda Somerville a közelmúltban jelentette be, hogy a várva várt új projektje az Exit Eden elnevezést kapta. A csapat különlegessége, hogy négy metálénekesnő tölti be az énekesi posztot Amanda Somerville (Avantasia, Epica, Kamelot, Trillium, Kiske-Somerville), Clémentine Delauney (Visions Of Atlantis, Ex-Serenity, Melted Space), Marina La Torraca (Avantasia, Phantom Elite) és Anna Brunner személyében.

A négy hölgy egyébként egy nem mindennapi oldalukat kívánják bemutatni, ugyanis podalokat  metálköntösbe bújtatva adnak elő. Első lemezük a jövő hónapban kerül majd az üzletek polcaira Rhapsodies In Black címmel.

Néhány hete már be is mutatták első átdolgozott szerzeményüket, akkor a választásuk Rihanna Unfaithful című szerzeményére esett, melyhez kisfilm is készült. Néhány órája ismét megosztottak egy dalt, ezúttal pedig a már James Arthur által is feldolgozott Shontelle-dal, az Impossible című szerzeményt hallhatjuk metál változatban, mely nóta ismételten egy kisfilm keretein belül került publikálásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek